Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha boldogtalan mellettem a párom?
Figyelt kérdés
Nemrég a szakítás szélén voltunk a párommal (ő akart szakítani mert állandóan veszekedtem vele). Megbeszéltük és nagy nehezen adtunk a kapcsolatnak egy utolsó esélyt. Viszont azóta azt látom rajta hogy kevesebbet akar velem lenni és nem is akar annyira beszélgetni vagy ilyesmi. Kicsit mintha boldogtalannak is látnám. És azt nem tudom hogy hogy tudnám helyrehozni ezt.okt. 11. 15:05
11/11 anonim válasza:
Valószínűleg lélekben már szakított veled, csak sikerült meggyőznöd a folytatásról...de ez már csak szenvedés így neki... engedd, ha menni akar. Ez most egy ilyen szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!