Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben tudnátok a helyemben együttérzőek lenni a lánnyal?
Minden jól működik a kapcsolatban, de a szexualitással vannak problémáink kezdetek óta. A barátnőm nagyon zárkózott, mert sok rossz tapasztalata van az exeivel. Nehezen tud orgazmust elérni, és folyamatosan az ő igényeiről szól a szex.
Azt mondta, hogy őt kidörzsöli a gumi, de tablettát soha nem fog szedni, ezért spermaölő kúppal szeretne védekezni, de az nem teljesen biztonságos, ezért megszakítással kell kombinálni.
Rendszeresen ezzel csináljuk, ami nekem nem igazán jó, mert nem mehetek el benne, a szájába még akkor se veszi be, ha megmosom, mivel nem fogja a saját hüvelye és a vegyi cucc után a szájába venni (szerinte több mosás kell, amíg lejön, de még ha nincs is így, neki a tudat is gusztustalan, hogy az előbb ott volt, hányingere van), a kezével pedig nagyon nem ügyes. Elvárja, hogy saját magamnak fejezzem be. Egy ideig hagyta, hogy a testére, de már azt sem.
A legutóbbi szexnél nagyon sokáig hajtott, mert alakult már neki az orgazmus, és olyankor szereti, ha gyorsan csinálom egy bizonyos pózban, bizonyos szögben. De a végére már elfáradtam és egyáltalán nem élveztem, de kérlelt, hogy csináljam, mert így jó neki. Végül elélvezett, de nagyon sokáig tartott. Én pedig vagy a "túlhasználattól", vagy a spermicidtől, de úgy begyulladtam, hogy mehettem az urológiára másnap, annyira fájt a pisilés és csípett az egész szerszám.
Ezt elmondtam neki, és azt is mondtam, hogy egy ideig nem szexelünk emiatt. Ő látta rajtam a fájdalmat és a kedvetlenséget, meg talán egy kis neheztelést is, és teljesen kikelt magából, hogy én mit rinyálok, nők ezrei, milliói élnek át a pasik miatt állandóan hasonlókat, biztos én is okoztam már ilyet, és egyszer őt az exe úgy bántotta szexnél, hogy vérzett is. Hangosan bőgött és szidott mint a bokrot, és amikor le akartam állítani, akkor azt mondta, egyem meg, amit főztem!
Az a probléma, hogy azóta zokog, én pedig nem tudom rávenni magam, hogy babusgassam, megvígasztaljam. Szemét vagyok ettől? Lőttek ennek a kapcsolatnak?
Én onnan közelíteném meg, hogy szereted e őt igazán. Az első mondatod az volt, hogy minden jól működik a kapcsolatotokban. De tényleg szereted?
Ha a válasz igen, le kell ülnöd vele, az ágyon kívül ezt megbeszélni, amikor lenyugodott,és elmondani neki, hogy ezt meg kell oldanotok, ha nem akarjátok egymást elveszíteni.Szerintem szexuálphszihológusra lenne neki/és nektek együtt nagy szüksége, ilyen mély traumából és frusztráltságból nem tud egyedül kijönni, és mivel Te is érintett vagy, elragadnak az indulatok, Te sem tudsz segíteni.
Egyébként tényleg fura ez a stílus az előző válaszolóknál, sok a fröcsögés ne foglalkozz velük, pedig csaj vagyok.
De a lényeg, akkor érdemes küzdened érte, ha még szereted, nem okozott törést a szexualitásodban.
"Ja megjöttek az érveket helyettesítő nőalázó szavak.Frusztrált, kielégítetlen, meg persze FAPINA. :D"
Kedvencem az, hogy ezekről mind a férfiak tehetnek, de a nők ellen próbálják sértésként használni.
Az nem a nőre nézve bántó virágszálaim, hogy nincs kielégülve, mert te nem tudod hogyan kell orgazmusig juttatni egy nőt.
36-os itt te vagy paraszt meg undorító.Egy normális kapcsolatban mind két félre figyelünk.Ha én elvárom,hogy a párom értse meg a nőgyógyaszati gondjaim,én is megértő vagyok az ő egészségügyi gondjaival.
A nő egy manipuláló dög,aki leszarja a párja igényeit.A lényeg neki jó legyen.Az exe nem a mostani oárja,de úgy látszik neki az odafigyelés ye jó.Akkor ne szexeljen
Az,hogy ösdzege.cizik valaki testét,teljesen normális dolog.Így készülnek a kisbabák.És képzeld van aki a hüvelyen kívül máshova is hagyja menni.És nem útszéli prosti,hanem egy olyan ember,aki élvezi a szexet.
Neked se kelkene szexelni,elég torz képed van a szexualitásról.
Én azt nem értem, mikor olyan sokan írják, hogy amúgy minden rendben, csak a szex k.rva szar.
Akkor hogy lehetne minden rendben??
Nincs minden rendben!
A szexben tanúsított magatartása is durva. Az egy dolog, hogy vannak traumái, de dolgozik a megoldáson? Szerintem egyáltalán nem. Innentől kezdve nem sajnálom.
A mostani problémád pedig már nem csak a szexre hat ki, hanem az egészségedre is, az ő reakciója pedig a te mentális jóllétedre... A reakciója szánalmas és frusztráló. Egy manipulatív személyiség, aki megtalálta azt, akit manipulálhat.
Azt is el tudom képzelni, hogy nem is voltak traumái, egyszerűen csak erre fogja, hogy nincs kedve semmit csinálni az ágyban. Persze ez nem biztos.
Valaki már írta: ha szereted, próbáld meg megbeszélni vele. Bár egy manipuláció alatt álló ember nehezen fogja azt mondani, hogy nem szereti. A javulásra nem sok esélyt látok, mert a hölgyemény nem tűnik kompromisszumkésznek.
Én amúgy hagynám a francba, borzasztó ellenszenvesnek tűnik a viselkedése. Nem hiszem el, hogy a szexen kívül ő annyira csodálatos személyiség... De hát ha szerinted a szexen kívül minden rendben, akkor legyen...
Én is hozzáteszem: mindezt nőként írom.
36 szóval ha úgy van kiverem neki vagy hagyom hogy a fenekemRE, hátamra vagy mellemre menjen azért prosti vagyok? 😆 Ok!
A szex úgy jó ha "mocskos"...(nem is tudom ki írta ezt anno), aki ezt nem viseli el az ne szexeljen. Itt nem hinném, hogy arról van szó hogy seggből szájba pl.
Nekem is volt traumám, de dolgoztam rajta. Itt a nő lusta és finnyás (az alapján amit a kérdező állít). Néha nem csodálkozom hogy ilyen bot nők mellől lelépnek.
A szex nagyon fontos és kemény része egy kapcsolatokat.
Össze kell szokni és a másikra figyelni. Ha mid2en maximálisan figyelnek a másikra akkor jó a szex.
Kérdező? Nem tudod úgy a csúcsra juttatni, hogy az újaddal meg orálisan? Beszéltél vele komolyan erről és hogy milyen traumái voltak. Ha igen és nem változik **
Szereted eléggé ahhoz hogy szakemberhez elkisérd? Ha igen és nem érdekli ez se ** akkor hagyni kell...nem fog változni.
N 32
39 vagyok.
Megvan. Woody Allen mondta. "A szex mocskos? Csak ha jól csinálják!"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!