Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudom küldeni úgy hogy ne bántsam meg ?
Figyelt kérdés
Együtt élek egy alkoholista emberrel…sajnos most tudatosult bennem hogy ez mekkora probléma . Mármint tudtam hogy az csak szerettem mert olyan jó ember olyan kedves és jószívű .. tehát dolgos, nem bánt meg, minden tökéletes lenne …csak az alkohol rányomja a hatását … épp ezért is olyan nehéz a szakítás ! Látok egy embert egész nap aki kedves és mindent tökéletesen csinál! Majd jön az este és ekkor kapok egy másik embert aki már ittas és az alkohol befolyásolja ( nem durva nyugis, csendes ) csak ugye mégis … az ember egy másik ember lesz ! 46 éves férfi akiről beszélek ! Tudom hogy kellene egy erős dolog tőlem és azt mondani itt a vége ! Ezt már megtettem .. sajnos az alkoholt választotta és vissza engedtem :( most újra felgyűlt bennem ez a dolog és kezd elegem lenne ebből … köszönöm a mellettem álló üzeneteket ! Ne bántsatok tudom hogy rossz döntés volt …okt. 7. 23:26
1/5 anonim válasza:
Az ilyenek akkor kapnaknészhez ha már mindenük majdnem odaveszett. A nő a ház a munka..
Akkor a legtobbje elkezd gondolkodni es felépiti ujra az egészet es önmagát.
Amig nem járják meg a poklot csak az idavezető utat, addig nem beszámithatók. Mint akik megvannak hipnotizálva.
2/5 anonim válasza:
1. Nem kell megjarni a poklot mindenkinek.. eleg ha valaki meglatja mennyire pusztito hatasa van magara ha hetente tobb alkalommal iszik es reszeg. Az alkoholhoz valo kotodes is sok mindentol fugg.. a dohanyosok sem mind ugyan olyan mertekben fuggoek.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindennap iszik, 8-10 sört ! Ez sok szerintem !
okt. 8. 05:17
4/5 anonim válasza:
Nem tudod úgy elküldeni hogy ne bántsd meg. Plusz túl jólelkű vagy és nagy az esélye hogy ismét vissza fogod engedni és ugyan ezt a kört fogjátok játszani még végül te fogsz ebben tönkre menni. Határozottnak kellene lenned hogy ha vége akkor vége és ha vissza akar kapni járjon el kezelésre és szokjon le az alkoholról. Bár nagyon kevesen ismerik ezt be hogy függők és mennek el kezelésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!