Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépnétek ki a házasságból? Fontos, hogy tudja az igazat vagy ne bántsam meg?
7 éve vagyunk kapcsolatban, 3 éve pedig házasok, nincs közös gyerek, hitel.. semmi.
A férjem kivételesen jó ember, de mint senki más, ő sem tökéletes. Közel 1,5 éve megromlott a házasságunk, szex szinte nincs is köztük, pár havonta 1x max. Szeretjük egymást, jól kijövünk, de mintha lakótársak lennénk.
Én viszont megismertem nem rég valakit, akivel sokat beszélgettem, megismertem, megszerettem. Nem miatta szeretnék kilépni a kapcsolatból, hanem magam miatt, de nem tudom hogy erről a harmadik félről illendő lenne-e említést tennem? Nem szeretném megbántani és megalázni a párom, ugyanakkor megérdemli az igazságot és talán így könnyebben el is engedne. Ti mit tennétek a helyemben?
Hány évesek vagytok?
Férjed,ha ilyen jó ember, nagyon nehezen viselné- érthetetlen állna hozzá.És biztos lennél,hogy az újjal tökéletes lenne?
Szivem kinéztem egy uj kecot. Szeretnék elköltözni. Ez nem megy te is látod
Lehet lesz vkim lehet nem majd lesz valahogy de ezt én már nem szeretném. És pakol eljön kulonben több órás beszélgetés lenne teljesen feleslegesen.
Köszönöm, már azt hittem a barátomról van szó,mert az évszámok nagyon egyeztek.
De ő még csak 33 éves férfi.
Ha kihűlt,ha nem megy,akkor tényleg felesleges udvariaskodni.Egy életed van.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!