Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kedjek bele egy szakításba úgy hogy ne bántsam meg a másikat?
Hosszú ideje együtt vagyunk mondhatom már ezt így 9 évnél.
Viszont egyre inkább csak azt érzem hogy nem kellene együtt lennünk.
Nem tudom már eldönteni ennek mennyi köze van a családjának és annak hogy szinte minden ismerősömnek már gyereke van attól akivel van.
Itt jön az hogy nekünk még nincs és nem is terveztük mert ő "nem gondolkodik ennyire előre"
33éves leszek párom 34 szerintem nem sokat kellene már "gondolkodni"
Az a baj az utóbbi években egyre inkább nem érzek semmit tehetetlen megszokott kapcsolatnak érzem de nem érzem hogy szerelem lenne.
Velem van a baj?
Próbálok vele kedves lenni de már néha ez is nehéz vicc az h nem vitázunk nincs ordibálás sem.. csak egyszerűen ennyire semmi az egész.
Mikor szóvá tettem h unalmas a kapcsolat annyi volt a válasz ő mit csináljon? találjak ki valamit majd és akkor azt csináljuk. Annyira nem ment annyira egyoldalú kapálózásnak éreztem h nem találtam ki semmit..
Lett egy kutya idő közben amit nem igazáb értettem miért jó nekünk de lett.
És durván azt éreztem h nem ilyen életet akarok..
De nem tudom h mondjam ezt úgy h ne bántsam meg ..hazudozni nem akarok nincs értelme.
Sehogy.
"A szerelemnek múlnia kell, és ha múlik akkor fájnia kell, hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él."
Ez a műfaj ilyen. Ha nem szar a szakítás, akkor valójában a kapcsolat volt az.
Aztán jön az a kellemetlen időszak amikor még együtt laktok de szakítottatok.
Ahogy az első mondta, ha nem fáj nem volt jó kapcsolat.
Meg probalj meg programokat csinalni.
Ez nrm rossz kapcsolat. Ne hagyd veszni. Gyereket meg lehet otokbe is fogadni vagy nagxobb gyerek neveloszuloje kenni 45-50 evesen.
Menjetek el futdobe,buliba,szinhazba,setalni,piknikezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!