Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy sok-sok éves kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy sok-sok éves kapcsolatban nem működik a szex szakítanátok?

Figyelt kérdés

Egyébként a kapcsolat jó, de a szex egyszerűen már nem működik mindenféle próbálkozás ellenére sem.

Beletörődsz ebbe mert nem ez a legfontosabb? Vagy véget vetsz a kapcsolatnak.

okt. 7. 09:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

10-es

Az elején minden magától értetődő volt. Mára, ennyi év után már azt sem tudom mire vágynék igazán. És így, hogy a vágy nincs meg bennem, nagyon nehéz megélnem bármit is.

okt. 7. 10:52
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem érdekel, most is szex mentes kapcsolatban élek. Még örülök is neki, hogy nem kell elviselnem senki röfögését és a védekezésre se kell plussz pénzt költeni.
okt. 7. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Számomra a kapcsolat része a szex, és ezért nekem értelmetlen az, hogy "jó a kapcsolat, de nincs szex, vagy ha van, akkor muszájból".
okt. 7. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:

"A kapcsolatunk kicsit sem szar, éppen ez okozza a dilemmámat."

Huh hát igen, ez a legnehezebb, ha amúgy minden jó.

"Beletörődsz ebbe mert nem ez a legfontosabb? Vagy véget vetsz a kapcsolatnak."

Mi nem törődtünk bele, ám nem is szakítottunk. Közös megegyezéssel egy harmadik opciót választottunk.

okt. 7. 12:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Én nem törődnék bele, hanem lezárnám, aztán idővel keresnék mást.
okt. 7. 13:03
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nálunk néhány éve nem műxik a szex. 63 évesen utolért a vágytalanság békéje. Nem bánjuk. Egy nyűggel kevesebb, és attól még ugyanúgy szeretjük egymást.
okt. 7. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok,nem annyira kívánom már a szexet és nem akarok emiatt szakítani,mert nem azt érzem,hogy a párommal nem kívánom,hanem úgy amúgy sincs túl nagy igényem már rá. Szoktunk szexelni persze,nem érzem azt,hogy a páromnak többre lenne igenye szerencsére,mint amennyi van,úgyhogy én így nem problémának fogom fel. Ha szexelünk,van persze néha,hogy nincs úgy kedvem vagy nem kívánom,de mindenkinek vannak szerintem ilyen napjai. az esetek nagy részében élvezem, jó,de valahogy mégsem vagyon többre.
okt. 7. 22:46
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Idővel biztos én is így leszek vele 16-os. De még csak 33 vagyok :)

okt. 8. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!