Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha testileg kiábrándulnátok a párotokból?
15 év együtt, 2 gyerek, átlagos élet, úgy értem, nem vagyunk gazdagok, de megvan minden, ami kell, szeretjük egymást, vannak közös hobbik, sokat nevetünk együtt, a szexuális kultúránk azonos, nagyon jó volt a szex pár évvel ezelőttig.
Nem a szex a probléma, hanem, hogy testileg már nem kívánom őt.
Én igyekszem karbantartani magam, egészségesen eszem, edzek, ápolt vagyok.
Ő nagyon előnytelenül "öregszik",45 éves, dohányzik, keveset alszik, meghízott. Nem mondom, hogy kórosan túlsúlyos, de az összkép nagyon nem jó. Ami leginkább zavar, az a szájhigiénia hiányosságai nála. Sokszor észreveszem, hogy nem mos este fogat, úgy fekszik le, kellemetlen a lehelete, folyton bajok vannak a fogaival, ínysorvadása van. Emiatt évek óta nem csókolózunk, ami szintén hiányzik...csak hát így nincs kedvem ..
Egyszerűen fizikailag annyira ki vagyok ábrándulva...semmi vágyat nem érzek. Van szex kb heti 1x, közben úgy valamennyire meg is jön a kedvem, de már nem olyan mint volt. Pedig nekem volna rá igényem, csak hát a régi énjével. Tényleg szeretem őt, de 0 nemi vágyat érzek és néha elgondolkodom, hogy most már örökre így fogok élni? Soha többet nem fokok úgy szexelni, hogy őrülten kívánom a másikat? (Vagy hogy egyáltalán kívánnám valamennyire) Aztán eszembe jut, hogy 39 vagyok, valószínű, ez az élet rendje, nem fiatalodunk, de akkor is ...mi a helyes hozzáállás? Aki élt át hasonlót, mit tett?
Sajnos az, hogy valaki napi egy üveg kólát meg egy doboz cigit elszív, az már magában a fog- és ínybetegségekre garancia, de az, hogy még fogat sem hajlandó mosni, az durva.
Vetítsd előre az állapitát 10 évvel.
Te 50-hez közel még nőiességed teljében leszel, ő meg totál le lesz pukkanva, ha egy intfarktus el nem viszi addig.
Én megértem, hogy válni nem akarsz, és hogy jó apa. Sajna akkor ez van, az élet nem áll meg.
U.i. az, hogy csókolózás nélkül szexeljek valakivel, az teljesen elképzelhetetlen.
"Na, a sminktetoválásnál meg a plasztikánál abrandultam ki..."
Ha ízléses és nem feltűnő, pénz is van rá, akkor miért is ne? Inkább mint a szottyadt elhízott, mosdatlan test karonfogva a kirohadó fogsorral, bűzölgő szájszaggal és a pcsa szaggal. Ha neked ez a vonzóbb, lelked rajta. De igényes embereknek nem az. Megértem a kérdezőt. Egy büdös emberrel nem éppen álom össze bújni. 🤮
Te dontesed. De csak mondom, sokkal szarabb a gyerekeknek azt latni, hogy semmi testi kontakt nyincs koztetej (oleles, csok), minthogy szetmenjetek. Nem kell nekik ennyire magyarazni, nem megy es kesz. Majd ha nagyobbak lesznek es kerdezik, elmondhatod nekik. Ha meg mar akkorak, akkor meg fogjak erteni.
Es nem az a valas oka, hogy nem kivanod. Ez a kovetkezmenye annak, hogy szarik a keresedre es az egeszsegere.
Nekem nem vonzó, nem vagyok leszbikus. Viszont a tetovált szemöldök meg a kacsaszáj szerintem teljesen felesleges egy nőnek, kivéve, ha tényleg nincs valakinek szemöldöke, meg pengeszájú, tehát kb olyan a szája, mintha nem is lenne. Ezek okozhatnak önbizalom problémákat. Ha a kérdező szerint neki ízlésesen lett megcsinálva, oké, az ő döntése volt, lelke rajta, attól még nekem ez too much. Nem kell szeretni a véleményemet, szerintem a kérdező sem nagyon foglalkozik vele. A mellplasztikát jobban megértem, akkor is, ha vkinek nagyon nincs melle, vagy nem olyan alakú, amilyet szeretne, vagy túl nagy és tartásproblémákat okozott számára, stb. Ha melldaganata volt és amiatt csináltak neki "új" melleket, azt is megértem és elfogadom.
Amúgy nem gondolom, hogy 39 évesen fel kellene adni a szexuális életet, de ha úgy van, akkor ultimatumot kell adni a palinak, hogy kezdjen valamit magával, mert a szép házasságuk veszélybe kerülhet, ha továbbra is a jelenlegi állapot marad. Egyébként hányszor lettek ezek a problémák a férj tudtára adva az elmúlt 2 évben? Azért ha többszöri unszolásra sem volt hajlandó tenni magáért és végső soron a kapcsolatért is, én nem tartom valószínűnek, hogy ezután fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!