Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos a párom? (Mit tegyek?)
1 hónapja vagyunk együtt a párommal, távkapcsolatba kezdtünk. Augusztusban ismertem meg egy közösségben, és nagyon ragaszkodó, kimutatja az érzéseit, figyel rám, viszont. Ő eléggé eltérő attól az alkattól,ami nekem bejön alapjáraton, mivel eddig szinte csak magas,vékonyabb férfiak voltak a zsánereim.. Ő pedig középmagas és egész telt. (178 cm 94 kg) Úgy voltam a megismerkedésünk során, hogy az arca és karaktere,figyelmessége teljesen elvonta a figyelmem erről a ,,részletről", azonban amikor lekerül a felső róla, nem érzek teljesen elégedettséget, elég nagy a pocakja és zsírmelle is van,ami látszik a ruhán át is. Mondta magától, hogy zavarja a zsírmell, és már fogyott korábban, (kb 1.5 évvel ezelőtt amikor 100 felett volt) de amikor programoztunk, mégis kifejezetten sokat evett. Nem akarom hogy komplexusai legyenek vagy rosszul érezze magát, próbálom így elfogadni, de kicsit viaskodom magamban, nyilván sokkal jobban kívánnám ha valamivel vékonyabb lenne.. Nem akarok vékony pasit faragni belőle nyilván, csak hogy lentebb menjen a pocak/hájcici.
Nem igazán veszem komolyan azt hogy fogyókúrázik, az alapján amit láttam.
Minden egyéb aspektusa a kapcsolatnak kiváló, szeretem, gyönyörű arca van és komoly szándékai vannak az irányomba. Ő 23 éves, én 21.
felesleges szenvedés
akin 23 évesen már van 25 kiló zsír, azon 10 év múlva lesz 40 lesz
mondjuk te akkor már másnak a felesége leszel, szóval kb. mindegy
Bár kérdező magadról nem írtál semmit sem alkatilag de mit szólnál egy 196 cm-s 85 kg fickóhoz kinek az egész családja visszamenőleg is, mindig is vékonyak voltak.
Annyi hogy a lánya lehetnél ennek a fickónak mert már a 46 évében jár.
Amúgy a kérdésedre a válasz az elég gáz ha már most ennyi kg a pasid.
És hogy fogyózott,mikor is, mert pár éve még gyerek volt.
Kamuzott nem gyengén egyet.
40 felett szoktak a férfiak ilyeneken gógyizni ha már saját maguknak sem tetszenek nemhogy a párjuknak hogy lejeb kellene adni,na meg aztán ilyenkor már amúgy is lassúbb az ember és a súlytöbblet nem gyengén rádob erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!