Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, ha barátom nem hajlandó velem szóba állni?
Nem tudom megmondani, hogy mi a megoldás, csak a saját gondolatom írom le.
Ha egy nővel járok, de nem tervezek vele hosszútávra, nagy ívben teszek arra, hogy a barátai mit gondolnak rólam.
De, ha komoly kapcsolatról van szó, és ilyen helyzet alakul ki, akkor választás elé állítom a nőt. Vagy a barátok, vagy én. És ebből nem engedek. Egy olyan emberrel ugyanis, aki nem képes 100%-ban kiállni mellettem, nem fogom összekötni az életem, nem fogok vele gyereket vállalni. Nekem nem hiányzik az, hogy a barátok fontosabbak legyenek.
Ami a srácot illeti: a férfiaknál az egyik konfliktuskezelő stratégia az, hogy elvonul.
A kollégának viszont jó lenne megmondani, hogy fogja vissza magát, már csak azért is, mert terhes vagy, téged nem lehet idegesíteni. Ha a srác nem áll ki melletted, akkor a barátaidnak végső soron igaza volt, ám ettől függetlenül ők sem lettek szimpatikusabbak nekem.
Ha ennyien vannak a barátod ellen, akkor érdemes megfontolni, nincs-e igazuk.
Kérd meg a barátnőidet, fogalmazzák meg, pontosan mi a gondjuk a pároddal. Ha ennyire ellenségesek, nagyon valószínű, hogy nem csak a foglalkozása a baj. Próbáld meg higgadtan végighallgatni a barátnőidet, és nyugodtan gondolkozz akár napokig, mielőtt bárkinek bármit válaszolsz. A párodat ezek után ne vedd túl komolyan. Majd mindig eltűnik X időre, ha konfliktus van köztetek? Így nem lehet családot működtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!