Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy barátom meleg?
Szerintem bi. De semmi képp nem normális, hogy nem szexeltek.
Probálj beszélni vele ha nem akar, nincs szex, nincs kapcsolat.
Első férjem csak heti egyszer akart szexelni, a többi napon meg fáradt volt.
Elváltam, gyerek miatt, de 10 évvel később a volt munkahelyén azon csodálkoztak hogy én az exfelesége vagyok, mert mindenki úgy tudja hogy meleg…..
Nem volt nagy meglepetés a számomra, így már értem hogy miért is volt olyan a házasságunk mintha haverok vagy jóbarátok lennénk csak.
Nekem igényem volt a szeretetre, az ölelgetésre, a szexre, de ő mindig elhajtott azzal hogy hagyjam már, meg fáradt nagyon.
Semmi baj azzal ha meleg a párod, fogadd el és engedd is el.
Én is ezt tettem.
A gyerekünk születése után hagytam el. Mert utólag kezdte el mondogatni hogy minek kellett gyerek. Utólag, ez nem volt szép.
Amikor várandós lettem megkérdeztem mi legyen…..
Fiatalok voltunk.
Meleg férfiként nyugodt szívvel kijelentem,hogy igen, a párod meleg.Most még látens,de ez változni fog.
Okosan tennéd,ha elengednéd és magadnak is,neki is megadnád azt,amire egymás mellett már nincs mód.
Nagyon sok meleg kínlódik kapcsolatban,házasságban, társadalmi és családi elvárások,idétlen sémák miatt. Boldogtalanul és lopott kielégülést keresve szaunákban, erdőkben...
Ha szereted,akkor leültök, megbeszélitek és szépen elköszöntök.Meglátod,hogy mennyire felszabadul majd és neked is ott a lehetőség új ismerkedésre egy tényleg hetero férfivel. Nem lesz könnyű, de ha nem léped meg, akkor legyél tisztában,hogy ennek a kapcsolatnak már annyi,ez friendzóna, nyugdíjasok együtt élése.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!