Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezeket a dolgokat nála?
Van egy kapcsolatom, masfel eve. Alapjaraton tokeletesnek mondhato 1 dolgot kiveve ami havi 1-2-3x kijon a parombol. En 27 eves vagyok,o 32.
Kezdenem ott,hogy a kapcsolat elejen beszamolot kellett tartani hany ferfivel voltam. En elmondtam oszinten,hogy 6 emberrel fekudtem le amibol 5 kapcsolatom volt(rovidebb,hossszabb)
Szerintetek ez sok?
Es akkor jon a problema. Ha meglat egy ilyen embert akihez kozom volt, akkor egybol besertodik,hogy lehettem en ilyennel egyutt,hanyingere van stb.. ilyenkor elvarja,hogy nyugtassam,en meg teszek minden tolem telhetot,probalom neki oszinten elmondani,hogy mi volt,meg semmit nem jelentett ahhoz kepest ami most van,mert nagyon szeretem. De hiaba,kombinal,mintha a falhoz beszelnek, folytatja a kotekedest,hogy de hat engem megis erdekelt miert alltam le vele..nekem ez olyan kellemetlen es eleri,hogy tenyleg egy hanyadeknqk erezzem magam. 15-16 eves koromtol voltak ezek a dolgok. Nem tudom visszacsinalni. Boldog vagyok vele,de nem tudom ezt hogyan kezeljem..van valami tanacsotok?
Már ne haragudj, de elvileg egy felnőtt érzelmileg érett ember vagy, vagy kellene lenned, hát nem veszed észre, hogy ez bántalmazás?
Mi a ló---*?...ßx.* köze van hozzá, hogy te kivel voltál előtte és ezért miért téged kell megalázni??? Ez a szerelem?! Hát ne szórakozzunk már!
Nem, normális embernek nem fáj látnia egy másik embert, aki szexelt a párjával, HA biztos a kapcsolatukban, érzi, hogy a párját full hidegen hagyja a másik és egészséges az önértékelése! Nevetséges a viselkedése és szakítani kellene nem nyugtatgatni. Felnőtt, egészséges önértékelésű ember nem csinál ilyet! Nem hisztizik és nem téged oltogat.
Leértékel az exeiddel együtt. Beteg az agya! Ilyet normális ember nem kérdez, és nem vádol a multad miatt, mivel semmi köze hozzá.
Engedd el, ez nem szerelem.
Azért csinálja, hogy hányadéknak érezd magad! Provokál, leértékel, vádol, hibáztat. Komoly személyiség torzulása lehet a palinak.
Te meg nem magyarázkodsz egy ilyen agyhalottnak, hanem tipli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!