Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem a dolgokat?

Figyelt kérdés

Barátom tipikusan az a jófiú, akit minden lány szivesen választ barátnak, mert mindent meg lehet vele beszélni. Ezáltal sok lány kedvesen közeledik hozzá, beszélgetést kezdeményeznek vele.

Nemrég volt a baráti társasággal szórakozni, ahova én nem mentem vele most. A legjobb barátjának a csaja egy igazi pióca, mindig mindenről tudni akar. Folyton kérdezgeti a kapcsolatunkat, hogy mi "mikor találkozunk megint, hogy birjuk ki hogy ennyi ideig nem talizunk, miújság a barátnőddel, láttam a barátnőd tesóját (tesóm nem is ismeri)" és stb olyan dolgok amihez neki semmi köze. A csaj duplarandikat akar szervezni, hogy a 2 fiú meg én és a csaj együtt kiránduljunk sőt nyárra egy 5 napos nyaralást akar szervezi a barátom szüleinek nyaralójában. Mindig intézkedik, mindig a középpontban van, és az agyamra megy. Túlságosan belelépett a magánszférámba, és nemhogy nyaralni nem akarok vele, de látni se akarom őt, viszont a barátom miatt nem akarok balhét a társaságban.

És a vicc az egészben, hogy én alig ismerem az ő pasiját (barátom haverját), mert a csaj minden lányra nagyoon féltékeny, aki csak szóbaelegyedik a sráccal. Viszont ő BECÉZGETI az én barátomat mindenféle röhejes becenevekkel. A minap mondta hogy "jajj már 2 hónapja nem is láttam a fiúkádat, úgy érzem kezd kiesni a körből". Egyáltalán miért kéne találkoznia a barátommal, mi köze lenne hozzá??! Mikor legutóbb találkoztunk, és én is ott voltam, a barátom "csak úgy" beleült a csaj ölébe. Le is szidtam emiatt és megígérte több ilyen nem lesz. A csaj meg olyanokat mondott nekem viccelődve, hogy jajj de kis csontos segge van a palidnak. Nem vette észre magát....Ha én becézgetném az ő pasiját meg én írkálnék ilyeneket neki, idegrohamot kapna az tuti. De nem akarok balhét.

Hogy kezeljem a szitut?

21/L

2015. ápr. 17. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
hát igazából szerintem a barátod tudtára kellene adnod hogy neked a kettejük viselkedése nem tetszik, és mivel ő van jóba ezzel a csajjal, utána már neki kellene ezt intéznie vele, így nem lenne belőle sértődés, ha ez nem válik be, akkor jöhet más megoldás, elbeszélgetni a csajjal...
2015. ápr. 17. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy a barátodat érdekli-e a csaj, mert gáz, hogy beleült az ölébe. Plusz a csajjal is elbeszélgetnék, mert

így ne viselkedjen a pasiddal. 1-esnek igaza van.

2015. ápr. 17. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!