Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbi helyzetekben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbi helyzetekben nem lehet kompromisszumot kötni, igaz, és ha nem egyeznek a jövőre vonatkozó tervek, igények, akkor jobb elengedni egymást?

Figyelt kérdés

-Az egyik városban szeretne élni, a másik faluba vagy tanyára költözne

-Az egyik tudatosan gyermektelen, a másik gyerekre, gyerekekre vágyik idővel

-Az egyik kizárólag a párjával élne egy fedél alatt, a másik a szüleivel lakna

-Az egyik monogám, a másik poligám alkat

szept. 29. 09:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

#9-essel értek egyet, az elsőben lehet kompromisszumot találni. (illetve sokszor kell is, ugyanis az évek elteltével gyakran megváltozik az ember hozzáállása ahhoz, hogy milyen környezetben érezné jól magát)

Illetve az utolsó pontban is lehet, ha a poligám hajlamú fél elfogadja, hogy legfeljebb maszti és fantáziák formájában vezeti le a poligám késztetéseket.

szept. 29. 16:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
szept. 29. 18:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első pontnál azért nekem kérdés lenne a "miért", mert ott még sztem lehet kompromisszumokat kötni bizonyos esetekben. Pl. a városban élni akarót hozza-viszi a párja kocsival, és városhoz közel laknak. Ez van, akinél működne kompromisszumként. Nálam pl. nem, mert én folyamatosan járok-kelek a városban, programokra járok és nem akarnék másra ennyi plusz terhet rakni, sem mástól függeni ilyen téren, viszont nem lenne nekem szellemileg kielégítő tanyán az élet, akármilyen közel van a városhoz, azért nem úgy van, hogy oké, kinéztem ezt az előadást, otthonról fél óra alatt ott vagyok.

A többinél szerintem, hacsak valamelyikük nem hazudik magának vagy nem vmi régi berögződés miatt vall vmit, amit tudat alatt másképp gondol, sztem nincs egészséges kompromisszum, és az egyik a végén meg fogja vetni a másikat vagy "sírás lesz a vége".

szept. 30. 17:52
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
szept. 30. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek a kapcsolatban olyan sarkalatos pontok, alappillérek, amiben nem lehet kompromisszumot tenni. Sok mindenben igen, és kell is, de ezekben nem. Pontosan azokat a pontokat írtad le, amikben egyezni kell.

40/N

okt. 2. 14:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül az egyik is bőven elég..
okt. 2. 15:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
okt. 2. 19:08
 18/21 NTBS ***** válasza:

Igen ezek alapján ti 2 nagyon különböző ember vagytok. Ez természetesen nem baj, de hosszú távon nem lesz jó nektek. Néhány dologban lehet kompromisszumot kötni, de itt több van, amiben nem lehet.

Sajnálom, hogy vége lesz a kapcsolatotoknak.

okt. 11. 22:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy!

Én is úgy gondolom, hogy ezekben a kérdésekben nem lehet kompromisszumot kötni.

okt. 12. 06:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Utólagos gondolat: szerintem a pénzügyek kezelése, illetve a hit/ateizmus terén sem nagyon lehet kompromisszumot kötni.
nov. 4. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!