Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha nem érdekli a páromat a problémáim, akkor mégsem szerethet annyira?
Figyelt kérdés
Többnyire meg se hallgat vagy csak 1-2 percet de utána már nem figyel. Ti meghallgatjátok a párotokat illetve próbáltok neki segíteni?szept. 27. 10:22
1/13 anonim válasza:
szerintem akkor nem szeret igazán. A szeretet egyik legfőbb jele hogy odafigyelünk a tàrsunkra és törődünk vele, pláne ha rossz dolog van
3/13 anonim válasza:
Biztos hogy nem csak szexre vagy tartva?
4/13 anonim válasza:
Még csak nem is érdekled. Nem is tisztel. Milyen szeretetről beszélsz?
Legfeljebb kényelmes neki, hogy ott vagy és van aki kiszolgálja.
5/13 anonim válasza:
Kérdés mennyiszer panaszkodsz neki...
6/13 A kérdező kommentje:
#5 Változó van hogy hetekig semmi aztán utána esetleg kicsit jobban esne egy mélyebb beszélgetés. De nem mindennap mondom, nem érzem magam soknak
Több éve együtt élünk, családunk van
szept. 27. 13:41
7/13 anonim válasza:
De kérdező az senkit se érdekel, hogy te nem érzed magad soknak. Ő nem hallgat meg téged úgy mint szerinted kéne. Őt kéne megkérdezni, hogy nem vagy-e sok neki. Az is kevés, hogy nem naponta mondod a magadét mert havonta hallgatni is sok lehet neki. Na ha te nem vagy rá tekintettel akkor ő miért legyen rád? Egyáltalán mit érsz el azzal, hogy kiöntöd a szíved amikor a probléma fenáll? Inkább cselekedni kéne, abban kérni a segítséget, nem? Persze ha ő tanácsal nem szolgál soha akkor sem értem miért mondod neki a magadét.
8/13 A kérdező kommentje:
Mostmár nem mondom, igazából csak ki akartam kérni a véleményeteket, hogy másnál ez hogy működik. Meg hogy most én várok el túl sokat vagy nem. Értem amit mondasz, megkérdeztem már őt és nem tart soknak elmondása alapján. Mindenesetre tudom magamba tartani a gondokat, csak nekem ez furcsa, hogy őt nem érdekli annyira bennem mi zajlik, mit hogyan élek meg. Ez a baj ezzel ha rá folyamat tekintettel vagyok, akkor a magamról mondok le részben
szept. 27. 14:37
9/13 anonim válasza:
Nem mindenki, szereti a belső feszültséget felvállalni szavakkal, vagy végighallgatni a másikat. Erre előbb kellett volna gondolni. Ha egyszer nem illettek össze akkor minek vagytok együtt és minek kellett a családosdi? Én is inkább magamban tartom, valaki naplót vezet, valaki kibeszéli a szüleinek, barátainak. NEM lehet elvárni, hogy a párod mindig türelmesen vegighallgason, megvigasztaljon főleg ha ő nem az a típus. Mehetsz te pszichológushoz is, el is válhatsz, szakíthatsz. De elvárni nem kéne tőle, ő neki magától, mindenféle nyomás nélkül kéne érdeklődni.
10/13 anonim válasza:
nem fogad el téged úgy ahogy vagy, röviden ennyi, de valahogy saját magaddal sem vagy békében, és ezt rávetited. Remélem érted, ő egy tükör! Először magadban keresgélj, mielőtt másban keresnéd a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!