Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Higgyek neki?

Figyelt kérdés
Párom regisztrált a tinderre, de azt mondta nem történt semmi és nem beszélt senkivel, nem tudja miért tette.
szept. 26. 11:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom miért tettem=Nagyon is tudom miért tettem mivel nem vagyok értelmi fogyatékos, de hülye lennék elmondani az igazat, mert nem akarom hogy tovább cirkuszolj.
szept. 26. 11:41
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen nincs, hogy nem tudja, miért tette.
szept. 26. 11:41
 3/23 anonim ***** válasza:
2%
Viszont rendes tőle hogy elmondta. Lehet csak megnézte milyen app.
szept. 26. 11:51
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar, hogy megcsal/meg akar csalni, akkor nyugodtan hidd neki el ezt a szánalmas kifogást.
szept. 26. 12:15
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy nem tudta. Nem szeret téged és keres jobbat. Csak azért nem történt semmi, mert nem kellett egy nőnek sem. Mégis mit akarsz hinni?
szept. 26. 12:17
 6/23 anonim ***** válasza:
64%
Esélyes hogy kamuzik a csaj. Tartsd rajta a szemed.
szept. 26. 12:21
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudja miért tette"

:D Biztos álmában történt. :D

Átver, egyértelmű. Lehet pont nem történt még senkivel semmi, de tervezte. Ha valami nem stimmelt köztetek, veszekedtetek, megbántottad, akkor lehet dacból csinálta. Ha nem... akkor meg szimplán sunyiban másfelé kezdett el kacsingatni.

szept. 26. 12:24
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne már csaj, #6? Inkább pasi.
szept. 26. 12:26
 9/23 anonim ***** válasza:
65%

6 vagyok.

Szerintem is pasi írta ki.

szept. 26. 12:29
 10/23 anonim ***** válasza:
30%
Arra vagyik,h megbuntesd egy lovaspalcaval.
szept. 26. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!