Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Aki szinte megtiltja hogy egyetlen lánnyal is beszélj a kapcsolat alatt. Aki olyat csinál, hogy nézegeti a Facebook ismerőseid melletted a telefonodon és amelyik lány nem tetszik neki magától kitörli. Aki azt mondja hogy sosem találok jobbat nala, és sosem fog senki annyi mindent adni nekem mint tőle kaptam. Aki mindenkiről rossz véleménnyel van akit az utcán meglát, és élőítéletes, egyből minden nőnemű egy qrva a szemében.szept. 26. 09:47
1/16 anonim válasza:
Hogy a keves onbizalmat igy probalja meg kompenzalni.
2/16 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy eljutna addig, hogy a telefonomat nézegesse... :D
3/16 anonim válasza:
Kérdés az hogy ezt a szemükbe is meg meri e mondani?
4/16 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nem egymást keressük, mert rendkívül mérgező személyisége van.
6/16 anonim válasza:
Azt, hogy jól nézhet ki, esetleg nagyon házias, gondoskodó vagy a szexben nem nagyon mond nemet semmire. Különben miért tolerálná ezeket bárki?
7/16 A kérdező kommentje:
Szomorú, hogy még így is nagyon szeretem. Hiszen gondoskodó. És hát nyilván szép, ezért jöttem össze vele. De igazatok van
szept. 26. 10:59
8/16 anonim válasza:
Önbizalomhiányos és mérgező aki nem ad élleteret/magánszférát a párjának. Ezzel csak elriasztja magától a másikat.
10/16 anonim válasza:
Azt, hogy ilyen lánytól minél előbb menekülni kell. Teljesen tönkre tudja tenni a kapcsolatot. Tapasztalat.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!