Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódíthatnám vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám vissza?

Figyelt kérdés

Mi egy mindent elsöprő szerelemmel indultunk, mesébe illő álompár voltunk. Egész végig megvolt a kapcsolatunkban a kölcsönös tisztelet, gondoskodás, közös célok, mindent egymásra tettünk fel. Majd egyik napról a másikra villámcsapásként ért, hogy valami megváltozott. Éreztem, hogy valami más, de nem brutális szinten, csak elmaradtak a bókok, apró meglepetések. 2 hét után sikerült kiszednem belőle, hogy úgy érzi nem szerelmes már. Ezt a két hetet értem, de előtte tényleg semmi, de semmi jele nem volt és nem is az a típus, aki meg tudja játszani magát, hiszen egyből észrevettem, amikor elkezdődött ez az érzés benne. 2 éve vagyunk együtt, nem tervezünk szakítani, de azért mégis szeretném vissza azt az embert, akibe beleszerettem. Mit tudnék tenni, hogy újraélesszem benne, ami elhalványulni látszik?

Ugyanúgy igényes vagyok, sminkelek, csinosan öltözködöm, változatosak az együttléteink is.

Mi hozhatna minket újra össze és mire figyeljek, hogy ha sikerül úgy is maradjon?

Igazából abszolút nem tudja az okát ennek, azt mondta ugyanúgy megvan bennem minden, ami 2 évvel ezelőtt is volt. Harmadik fél biztosan nincs.

26N, 27F

szept. 24. 09:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
A többség nem képes a monogám kapcsolatra.. elmúlik náluk valami és utána olyan mint ha nem is létezett volna az a személy az életükbe soha és már ugranak is a következőbe ami adja az újabb eufórikus érzést . A nők függőjévé vállnak.
szept. 24. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:

És most milyen a kapcsolatok? Mennyit találkoztok? Vagy együtt éltek?

Lehet, hogy túlságosan egymás nyakán voltatok, nem hagytatok teret egymásnak, magatoknak, és besokallt, túlságosan biztos pont lettél, és már egyre kevésbé érdekes. Így ezt már nem tudja értékelni.

Sok férfi ilyen (lehet, hogy nő is, nem szeretnék általánosítani, csak nekem arról az oldalról van tapasztalatom.), hogy ellaposodik, ha minden olyan túlságosan adott, és neki nem kell tenni semmit, hogy hódítson vagy megtartson. Kiveszik az izgalom.

Velem több kapcsolatnál volt ilyen. Az elején nagy izgalom, majd amikor már “stabillá” váltam, meg tudta, hogy szerelmes vagyok, már egyre kevésbé foglalkozott velem, meg tett értem. Aztán amikor már ott tartott a dolog, hogy emiatt kezdtem én is érdektelen lenni, érezték, hogy távolodom, volt ahol már konkrétan szakítottam, már hű, hát pedig ők nagyon szerelmesek, és ment a teperés.

Lehet, hogy neked is kicsit irányt kéne váltanod, és ne úgy akard megtartani, hogy még jobban ráakaszkodsz, meg töltsetek még több időt.

Kicsit engedd szabadabbra, neked is legyenek más programjaid, más időtöltésed, más dolgok is amik érdekelnek, ne csak ő.

Ne érj rá minden alkalommal találkozni, mikor ő tudna, mert pl. már megígérted barátnődnek, hogy shoppingoltok, vagy ilyesmi.

Lényeg, hogy ne érezze, hogy csak neki állsz haptákba, hanem van saját életed is.

Ez amúgy neked is jót fog tenni.

szept. 24. 16:58
 13/17 anonim ***** válasza:

27 evesen mar gaz lenne igy jatszmazni.

Persze nyilvan toltsenek kulon is idot, mindenki csinaljon csak baratokkal programot, de ahol mar azt el kell jatszani, hogy szandekosan nem foglalkozom a masikkal, hogy ram figyeljen es fusson utanam, az gyerekes viselkedes.

szept. 24. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
A játszmázás mindenképp gáz, nem korfüggő. És egy szóval se mondtam, hogy ne foglalkozzon vele, csupán azt, hogy engedjen kicsit a túlzott kötődésből.
szept. 24. 19:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Együtt élünk, 3 hónap után össze is költöztünk. Én elég szabad típus vagyok, társaságkedvelő, lényegében mindenhol megtalálom a helyem. Alapvetően ő is elvolt egyedül, viszont amekkora tűzzel égett irántam, a bevásárlást is közösen szerette volna csinálni. A munkaidőnkön kívül gyakorlatilag egy percet sem töltöttünk külön és ezt ő szerette volna így egészen másfél évig. Szóval ha a barátnőimmel találkoztam, oda is velem tartott.
szept. 24. 23:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Hu, hat ez nem egeszen a normalis kategoria akkor.

Ami ennyire nagy hevesseggel indul es ilyen intenziv, az sajnos ido kerdese, es ugyanilyen hirtelen el is mulik.

szept. 25. 06:46
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt bomlanak le. Továbbiakban 6-os briliáns okfejtését ajánlom figyelmedbe.
szept. 26. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!