Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legnehezebb időszakod a pároddal?
Nem feküdtem le vele.
Bár nem tudom ez miért olyan fontos.
Kicsit durvább egy szexnél az, ha beleszeretsz valakibe a párod mellett.
13-as, nem durvább. Egy hosszú távú kapcsolatban előfordul, hogy az embernek megtetszik más, de ha le tudja győzni ezt a dolgot, és nem lesz köztük semmi, abban nincsen semmi rossz. Azért ne legyünk már olyan gyerekek, hogy azt gondoljuk, hogy a szerelem örökké tart.
Ha nem történt semmi, mégis miért nem tud megbízni benned? Hiszen uralkodtál magadon, sőt elmondtad neki.
Én is el szoktam mondani a férjemnek, ha tetszik valaki, nem csinál belőle nagy ügyet, annál jobbat szexelünk utána.
14-es.
Gondolhatod, hogy 34 évesen nem vagyok gyerek, pontosan ismerem a szerelem és egy hosszútávú kapcsolat lefolyását, nem csak egy ilyenben volt részem.
Ez nem csak sima "megtetszés" volt, szerelmes lettem.
Ez pedig nem véletlenül történt. Hónapokon át ő volt az akivel mindent megbeszéltem.
Titkos találkák, egész napos beszélgetések, ölelések, bújások, képcserék és sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!