Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legnehezebb időszakod a pároddal?
Fontos hozzatenni, ez az en szempontom, a parom lehet teljesen mast irna.Masfel éve vagyunk kapcsolatban es bar megvan a szeretet sajnos egyikonknek sem tul jo a csaladi háttere. Parom szulei abszolut nem tamogatjak a fiukat sem erzelmileg sem anyagilag. Nekem meg gyerekkorombol szerintem hianyzott az erzelmi tamogatas anyagi mindig megvolt s kicsit el is voltam kenyeztetve.
Talan a legnehezebb az volt, mikor parom lakasszerzodeset felmondtak, ki kellett koltozni, en fizettem a koltozes nagy reszet. Azota van munkaja d ekiderult h van sgy nagyobb tartozasa is, amit be akar most hajtani rajta a bank. Szoval igy allunk.
Amikor a párom első barátnője meghalt.
16 éves korától 19 éves koráig együtt voltak. A barátom gimi után külföldre ment tanulni és a távolság miatt mentek szét.
21 éves volt a barátom amikor egyik este jött a telefon a volt barátnője öccsétől, hogy meghalt a lány.
Utána borzalmas 2 hónap következett. A párom teljesen magába fordult. Tudtam, hogy azt a lányt sokkal jobban szerette mint engem valaha, de nem hittem volna hogy annyira.
Azóta szakítottunk, de ettől teljesen független ok miatt
Mikor 10 év után beleszerettem másba.
Még mindig tart és természetesen megviselte a kapcsolatunkat, főleg az én részemről.
6# es nem valtatok el ? Még egyutt vagy a paroddal?
Es hogy szerettél bele masba othon nem kaptad meg azt amire vagytal?
1 éves volt a lányom, mintababa. Gondolkodtunk, hogy akarunk még egy gyereket, de mikor. Én mondtam, hogy nem akarok a 2 gyerek közt visszamenni dolgozni. Ha visszarázódom, betanulok stb, nem fogok 1-2 év múlva megint elmenni szülni. Szóval legyen a kis korkülönbség. Elsőre teherbe is estem, hát, nem gondoltuk ezt alaposan végig.
Közben a párom munkahelyet váltott, 12 órázott. Átverték, mert azt mondták, hogy lesz heti 3,4 nap szabadnapja, de jó, ha heti 2-öt kapott. Hazajött este 10-kor reggel 6-kor ment el. A nagyobbik gyerek már nem ismerte meg az apját. A kicsi meg nagyon problémás csecsemő volt, szinte semmit nem tudtam aludni. Ha nagy nehezen elaltattam éjszaka, fent volt a másik.
A férjem kivonult az egészből, hagyjam békén, ő megy dolgozni. Én napi 3-4 órát ha tudtam aludni, olyan voltam, mint egy zombi. Alig vártam, hogy este hazajöjjön, és lepasszolom neki a babát, aki állandó éjszakás műszakban tartott. Ő meg alig várta, hogy hazaérjen, és összeessen. Ja, meg persze a legnagyobb problémája az volt, hogy kevés volt a szex. Egyéb segítség sehol, nagymamák nem kívántak ebben részt venni.
Szóval ez így nem működött. Bejelentettem neki, hogy el akarok válni.
Úgyhogy felmondott a munkahelyén, és keresett valamit napi 8 órásban, hétvégén szabad. Jobban kivette a részét a gyereknevelésből. Átköltözött a nagyobbik gyerek szobájába, éjszaka ő volt vele, ha az felébredt. Nekem elég volt a kicsivel foglalkozni.
Úgyhogy így oldottuk meg, azóta is becsülöm érte, hogy nem a könnyebbik utat választotta.
"6# es nem valtatok el ? Még egyutt vagy a paroddal?
Es hogy szerettél bele masba othon nem kaptad meg azt amire vagytal?"
Ez egy nagyon hosszú sztori.
Röviden: Otthon is volt probléma bőven. Mind szex terén, mind az élet más területein.
Lett egy új munkatársam, akit akartam de nem tudtam elkerülni.
Ahogy teltek a hónapok szépen lassan egyre jobb viszonyban lettünk, egyre többet beszélgettünk és már csak arra lettem figyelmes, hogy csak rá gondolok.
Miután ezt elmondtam a páromnak (és vlezártam ezt a szálat a másik férfival) megbocsájtott nekem, vagyis próbált.
És én is próbálkoztam teljes erőmmel, hogy megoldjuk ezt valahogy.
Egy év elteltével azt tudom mondani, hogy nem sikerült.
Ő már nem tud bennem megbízni (érthető) én pedig már nem tudom elviselni, hogy minden mozzanatom gyanús és 0-24 ben el kell számolnom az időmmel.
Éppen válunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!