Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legnehezebb időszakod a pároddal?

Figyelt kérdés
Mi történt, meddig tartott, és hogyan viselted? Mennyire viselte meg a kapcsolatotokat?
szept. 23. 20:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már odáig fajultak a piti veszekedések, hogy lett belőle egy nagy, és minden sérelem ami valaha is ért minket az feljott. Sajnos szakítás lett a vége, már nem volt hajlandó megbeszélni, és készen állni közösen változtatni rajta.
szept. 23. 20:53
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pokoli. Az anxja terrorizalt. Választas ele állitottam, vsgy megszakit vele minden kapcsolatot, vagy megyek tovább. (Engem valasztott) azota nyugalom van
szept. 23. 22:13
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Mikor kiderült, hogy mennyire igénytelen és sumák nő. 1-2 héten belül vége is lett.
szept. 23. 22:38
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Fontos hozzatenni, ez az en szempontom, a parom lehet teljesen mast irna.Masfel éve vagyunk kapcsolatban es bar megvan a szeretet sajnos egyikonknek sem tul jo a csaladi háttere. Parom szulei abszolut nem tamogatjak a fiukat sem erzelmileg sem anyagilag. Nekem meg gyerekkorombol szerintem hianyzott az erzelmi tamogatas anyagi mindig megvolt s kicsit el is voltam kenyeztetve.

Talan a legnehezebb az volt, mikor parom lakasszerzodeset felmondtak, ki kellett koltozni, en fizettem a koltozes nagy reszet. Azota van munkaja d ekiderult h van sgy nagyobb tartozasa is, amit be akar most hajtani rajta a bank. Szoval igy allunk.

szept. 24. 00:39
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Amikor a párom első barátnője meghalt.

16 éves korától 19 éves koráig együtt voltak. A barátom gimi után külföldre ment tanulni és a távolság miatt mentek szét.

21 éves volt a barátom amikor egyik este jött a telefon a volt barátnője öccsétől, hogy meghalt a lány.

Utána borzalmas 2 hónap következett. A párom teljesen magába fordult. Tudtam, hogy azt a lányt sokkal jobban szerette mint engem valaha, de nem hittem volna hogy annyira.

Azóta szakítottunk, de ettől teljesen független ok miatt

szept. 24. 05:22
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 10 év után beleszerettem másba.

Még mindig tart és természetesen megviselte a kapcsolatunkat, főleg az én részemről.

szept. 24. 06:48
 7/15 anonim ***** válasza:
5# mibe halt bele a lany olyan fiatalon???
okt. 15. 11:38
 8/15 anonim ***** válasza:

6# es nem valtatok el ? Még egyutt vagy a paroddal?

Es hogy szerettél bele masba othon nem kaptad meg azt amire vagytal?

okt. 15. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:

1 éves volt a lányom, mintababa. Gondolkodtunk, hogy akarunk még egy gyereket, de mikor. Én mondtam, hogy nem akarok a 2 gyerek közt visszamenni dolgozni. Ha visszarázódom, betanulok stb, nem fogok 1-2 év múlva megint elmenni szülni. Szóval legyen a kis korkülönbség. Elsőre teherbe is estem, hát, nem gondoltuk ezt alaposan végig.

Közben a párom munkahelyet váltott, 12 órázott. Átverték, mert azt mondták, hogy lesz heti 3,4 nap szabadnapja, de jó, ha heti 2-öt kapott. Hazajött este 10-kor reggel 6-kor ment el. A nagyobbik gyerek már nem ismerte meg az apját. A kicsi meg nagyon problémás csecsemő volt, szinte semmit nem tudtam aludni. Ha nagy nehezen elaltattam éjszaka, fent volt a másik.

A férjem kivonult az egészből, hagyjam békén, ő megy dolgozni. Én napi 3-4 órát ha tudtam aludni, olyan voltam, mint egy zombi. Alig vártam, hogy este hazajöjjön, és lepasszolom neki a babát, aki állandó éjszakás műszakban tartott. Ő meg alig várta, hogy hazaérjen, és összeessen. Ja, meg persze a legnagyobb problémája az volt, hogy kevés volt a szex. Egyéb segítség sehol, nagymamák nem kívántak ebben részt venni.

Szóval ez így nem működött. Bejelentettem neki, hogy el akarok válni.

Úgyhogy felmondott a munkahelyén, és keresett valamit napi 8 órásban, hétvégén szabad. Jobban kivette a részét a gyereknevelésből. Átköltözött a nagyobbik gyerek szobájába, éjszaka ő volt vele, ha az felébredt. Nekem elég volt a kicsivel foglalkozni.

Úgyhogy így oldottuk meg, azóta is becsülöm érte, hogy nem a könnyebbik utat választotta.

okt. 16. 11:51
 10/15 anonim ***** válasza:

"6# es nem valtatok el ? Még egyutt vagy a paroddal?

Es hogy szerettél bele masba othon nem kaptad meg azt amire vagytal?"

Ez egy nagyon hosszú sztori.

Röviden: Otthon is volt probléma bőven. Mind szex terén, mind az élet más területein.

Lett egy új munkatársam, akit akartam de nem tudtam elkerülni.

Ahogy teltek a hónapok szépen lassan egyre jobb viszonyban lettünk, egyre többet beszélgettünk és már csak arra lettem figyelmes, hogy csak rá gondolok.

Miután ezt elmondtam a páromnak (és vlezártam ezt a szálat a másik férfival) megbocsájtott nekem, vagyis próbált.

És én is próbálkoztam teljes erőmmel, hogy megoldjuk ezt valahogy.

Egy év elteltével azt tudom mondani, hogy nem sikerült.

Ő már nem tud bennem megbízni (érthető) én pedig már nem tudom elviselni, hogy minden mozzanatom gyanús és 0-24 ben el kell számolnom az időmmel.

Éppen válunk.

okt. 16. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!