Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar ez a helyzet, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar ez a helyzet, a páromnak sosincs pénze?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a párommal, s jelenleg a munkánk miatt tavkalcsolatban vagyunk. Szerencsére viszonylag elnézőek a munkahelyen, emiatt is tudjuk megoldani, hogy a hónapból 2 hetet minimum együtt lehessünk. Mindketten fizetjük a saját albinkat, ami nekem külföldön kb 270 ezer, neki Pesten 210 ezer (igaz nagyobb mint az enyém, plusz kutyabarat, van egy kis félénk kutyusa aki viszont hozzám nem jöhet.)

A párom elég sokáig (majdnem egy évig részben saját hibaból, részben a munkaválasztás nehézsége miatt) nem dolgozott. Kölcsönöket kapott innen-onnan, én is volt hogy adtam, hogy megvalósulhasson egy utazás. Tavaly felmondták a szerződését, emiatt diákhitelböl és az én segítségemmel költözött át. Most a telefonját és internetjét mondták fel tattozás miatt, amiből egy 100-assal kisegítettem, illetve februárban is kifizettem egy havi albiját, amir aztán visszafizetett. Nyáron a cégtől is kért kölcsön, hogy vegyen légkondit, amit először én fizettem ki, majd visszafizette a részem. Ma derült ki, hogy pár éve egy nagyobb összegű hitelt is felvett, amiről a szüleit ma értesítették. Az a baj, hogy bár szeretem a párom, nem látom, hogy ez az ördögi kör mikor érne véget, hiszen több milliós tartozásai vannak. Programozni sincs pénz, mikor utaztunk azt is én fizettem nagy részt, s minden hónapban ez megy. Nincs egy befejezett egyetemi végzettsége sem, emiatt nehezen talált munkát. Most egész jól keres, de az a 400 amit megkeres hó közepe körül el is fogy. Mert ugye ha kedvezmenyek vannak a boltokban, nem szabad azokat kihagyni.

Bar szeretem, nem tudom h egy ilyen kapcsolatban hogy lehet elorebb jutni.

szept. 22. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Reménytelen eset, jót írt a 6#.
szept. 22. 21:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem is most folyik el, hanem akkor folyt el, mikor nem keresett. Aztan a bankok most szelen kérik vissza a pénzt"

Ezért kell felmérni, hogy mennyi megy el törlesztésre, és mennyi marad minden másra. Innentől kezdve viszont: de, elfolyik az a pénz.

szept. 22. 21:21
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát én nem tudom... 400 az nem rossz fizu,abból lehet félretenni. De nem úgy, ha 250 körül elbszik albérletre!? Mi a bánatos lófsssszzzzz!?!? Béreljen szóbát csak akkor, 100-asból megvan. Bár ha jól értem, a felszabaduló 150-et ugyanúgy elbszná, szóval nem ezen múlik. Én mindenképp dobnám a magyar életet, ha nyugaton van már a párom,szóval nem igazán tudom értelmezni a szitut se, hogy mi a fszt akar még mindig a párod itthon egy számára megfizethetetlen albiban, mi a búbánatért van még valaki távkapcsolatban így,ha nyomorog mellette..? Ha nem tudja kifizetni az 5-10 ezres telefo.számlát,de a 250+ ezres albi az jólvan..? Nebsszonmárfel
szept. 22. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan zavar, hiszen egy ilyen mentalitású emberrel nem lehet jövőt tervezni.
szept. 22. 21:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jót akarsz magadnak, akkor otthagyod. 1000x jobb, ha egyedül vagy, mint egy léhűtő, lusta férfival. Csak kihasználja a jóindulatodat. Ha elhagyod és 1 év múlva megnézed mi van vele, ugyanez lesz.
szept. 23. 05:05
 16/20 anonim ***** válasza:
15%
Nehéz jó lakást találni, de mind a kettő rablás vagy legalábbis a magyar mindenképpen. (Ebből nem tudjuk a pontos külföldi árfolyamot.) Ebből ketten lehetnétek egy lakásban. Én nem csodálkozok így.
szept. 23. 09:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es, mert hülye voltam. Birka türelmem van és mindig reménykedtem, hogy mégis lesz ebböl normális kapcsolat. Ne ess bele ebbe a hibába. A pénzzel való bánásmód, meg a két fél ebbéli egyetértése nagyon fontos, ez egy alap dolog. Ha mind a kettö szórja, az is rendben van, mert akkor tudnak azzal együtt élni, hogy soha nincs semmire, amikor kell, mert ezt szokták meg. De ha ebben nincs egyetértés, abból soha nem lesz müködö kapcsolat, mert az anyagiak mindenre kihatnak.
szept. 23. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 látszik, hogy anyuékkal laksz. Nagyon gyerekes a gondolkodásod.
szept. 24. 07:09
 19/20 anonim ***** válasza:
18~ Vagy fordítva. A folyamatos kocsis beszéden kívül abszolút igaza van.
szept. 24. 11:21
 20/20 anonim ***** válasza:

milyen kocsis beszéd? 😅 nemtom miről beszélsz

ha lehetne, akkor így küldök még egy pár pofont is neked kérdező, hogy térj észhez 👋👋

na, megvan. most add tovább a párodnak, hogy térjen észhez ő is.

szept. 24. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!