Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar ez a helyzet, a páromnak sosincs pénze?
Egy éve vagyok együtt a párommal, s jelenleg a munkánk miatt tavkalcsolatban vagyunk. Szerencsére viszonylag elnézőek a munkahelyen, emiatt is tudjuk megoldani, hogy a hónapból 2 hetet minimum együtt lehessünk. Mindketten fizetjük a saját albinkat, ami nekem külföldön kb 270 ezer, neki Pesten 210 ezer (igaz nagyobb mint az enyém, plusz kutyabarat, van egy kis félénk kutyusa aki viszont hozzám nem jöhet.)
A párom elég sokáig (majdnem egy évig részben saját hibaból, részben a munkaválasztás nehézsége miatt) nem dolgozott. Kölcsönöket kapott innen-onnan, én is volt hogy adtam, hogy megvalósulhasson egy utazás. Tavaly felmondták a szerződését, emiatt diákhitelböl és az én segítségemmel költözött át. Most a telefonját és internetjét mondták fel tattozás miatt, amiből egy 100-assal kisegítettem, illetve februárban is kifizettem egy havi albiját, amir aztán visszafizetett. Nyáron a cégtől is kért kölcsön, hogy vegyen légkondit, amit először én fizettem ki, majd visszafizette a részem. Ma derült ki, hogy pár éve egy nagyobb összegű hitelt is felvett, amiről a szüleit ma értesítették. Az a baj, hogy bár szeretem a párom, nem látom, hogy ez az ördögi kör mikor érne véget, hiszen több milliós tartozásai vannak. Programozni sincs pénz, mikor utaztunk azt is én fizettem nagy részt, s minden hónapban ez megy. Nincs egy befejezett egyetemi végzettsége sem, emiatt nehezen talált munkát. Most egész jól keres, de az a 400 amit megkeres hó közepe körül el is fogy. Mert ugye ha kedvezmenyek vannak a boltokban, nem szabad azokat kihagyni.
Bar szeretem, nem tudom h egy ilyen kapcsolatban hogy lehet elorebb jutni.
"nem is most folyik el, hanem akkor folyt el, mikor nem keresett. Aztan a bankok most szelen kérik vissza a pénzt"
Ezért kell felmérni, hogy mennyi megy el törlesztésre, és mennyi marad minden másra. Innentől kezdve viszont: de, elfolyik az a pénz.
milyen kocsis beszéd? 😅 nemtom miről beszélsz
ha lehetne, akkor így küldök még egy pár pofont is neked kérdező, hogy térj észhez 👋👋
na, megvan. most add tovább a párodnak, hogy térjen észhez ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!