Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, mit gondoltok, nem vagyok elég jó?
Fiúk,őszinte véleményre vagyok kíváncsi.
Nem merek levetkőzni a testem miatt a barátom előtt,mert tudom, hogy szinte nincsenek melleim..igen,tudom,az a lényeg, hogy a párom fogadjon el úgy,ahogy vagyok, de egyszerűen nem tudom legyőzni a korlátaimat..
köszönöm, ha írtok őszinte véleményt, és azt is ha, ha leírjátok, hogy szerintetek mit tegyek..vagy hogy..vagy inkább ne is tegyem?
18/L
pontosan ekkora melleim vannak:
Ha szeret, akkor azért szeret amilyen vagy:)
Mellesleg meg tudja mekkorák a melleid, szóval semmi okod félned levetkőzni.
Ha meg annyira nem tudod legyőzni a félelmeid, akkor a melltartó max marad, és a probléma megoldva:)
Én is pont azt akartam írni mint az előző. Nyugodj meg tudja, hogy mekkorák a melleid.
Van aki a kicsikre bukik, nekem is bejön az akkora amit mutattál például.
27F
Nekem is volt ezzel problémám,de kezdek megbarátkozni a dologgal.
Gondolom szép alakod van,mert aki hájas annak általába a melle is nagyobb.
Szerintem örülj neki,én sem tudom mért paráztam ,ha férfi lennék nem annyira vonzana 2 nagy mell.
Sok csajt láthatsz te is melltartóba,hogy biztos jó nekik,meg mért ilyen kicsi neked stb,(én így voltam ezzel)de miután egy vizsgálaton megláttam,hogy bizony ez a fránya gravitáció nagyon nagyon hat a mellekre is hálát adtam az égnek,hogy nekem nem túl nagy.
El se tudnám képzelni ha pl lovagló póznál a melleim szanaszét repülnének:D
És nem utolsó sorban,gondolj arra,hogy a kis mell is izgatóbb mint ha pl. csak a felsőd látja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!