Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exem is ott lesz egy szórakozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem is ott lesz egy szórakozó helyen,tanácsok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valoszinű(bár nem biztos,az lenne a legjobb) exem is ott lesz egy ilyen beülős helyen(nem disco) környékünkön csak 1ilyen hely van, hivtak barátaim és elszeretnék menni, valoszinű ha meglát majd direkt idegesiteni akar fiukkal stb.. 4évig voltunk együtt, lényegébben ő szakitott, de már amiket meg is tudtam mi volt hátam mögött nem szeretném őt ujra, lezártam magamban. Szóval nem azért akarok én elmenni, valakinek volt ilyenben tapasztalata mi a legjobb viselkedés? nézzem levegőnek? Tippek?

köszönöm előre is!

25/F

szept. 19. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj neki, majd viselkedj természetesen, mintha ott se lenne. Foglalkozz a barátaiddal!
szept. 19. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

Ha lezártad volna magadban, nem született volna meg ez a kérdés.

Ha én valakit lezárok magamban, hidd el, ha elöttem a kávézóban sztriptizel, vagy piruettezik, vagy bánom is én, az engem olyan hidegen hagy, hogy csak na.

Nem még azon őrlődöm, hogy menjek-e vagy ne. Főleg hogy lehet ott sem lesz.

25éves vagy, ennek ellenére ez a kérdés egy kamasz szintjét tükrözi.

Elmész, köszönsz neki ha találkoztok és utána jól érzed magad. Nem őt bámulod, rajta gondolkodsz...

szept. 19. 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az #1 es a #2 irja. Nem kell semmit hozzafuzni!
szept. 19. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Pontosan ahogy az egyes írja.

Nem kell neki figyelmet szentelni, köszönsz aztán jól van.

szept. 19. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
szept. 19. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!