Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos egy kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos egy kapcsolatban, hogy legyen "énidő"?

Figyelt kérdés

szept. 16. 10:59
A kérdező szavazást indított:
Nekem nagyon fontos. Kell, hogy magammal, vagy a barátokkal is foglalkozzak
Nem fontos, nem zavar, ha a párom mindig mellettem van
Leírom kommentben
35 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Amennyire a két félnek fontos. Ezt azzal kell megbeszélned, akivel ismerkedsz, nem velünk.
szept. 16. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon fontos. Enélkül nem is tudnám elképzelni a kapcsolatomat. Attól még ugyanúgy szereted a párodat, ha vannak olyan elfoglaltságaid, amit egyedül szeretsz csinálni.
szept. 16. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Fontos, de legyen mérték.
szept. 16. 11:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Embertipus fuggo.. van aki rossz szemmel nezi ha valakik szeretnek csungeni egymason mert ok nem olyan tipusok. Van aki szereti az olelest mas meg a parjatol is ritkan.. sok felek vagyunk nem egyformak. Alapbol ha dolgozok valaki nem tud ejjel nappal a masikkal lenni .
szept. 16. 11:40
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Az egyik legfontosabb a normális együttéléshez.
szept. 16. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez embertől függ. Nekem fontos, én így töltődöm fel. De nem kell több nap, elég heti 1-2 óra.
szept. 16. 12:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem fontos. Nem tartanám egészségesnek,ha csak a párom körül forogna az életem. És ha netán 1x egyedül maradok,akkor mit kezdjek magammal? Nekem is elég heti 1 baráti tali,nem vagyok annyira nagyon szociális H mindennap munka után még pörögjek. Meg évente néhányszor elutazok barátokkal/baratnokkel pár napra túrázni,ahová a párom nem jön,mert O nem szeret mászni. Illetve ,én edzeni járok még, egyedül,az nekem az én időm. Általában reggel és akkor este együtt tudunk lenni. Nekem ez így elegendő. Neki is van heti 1-2 külön programja. Szerintem ennyi kell.
szept. 16. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
2 szorosabb baráttal hétvégenként találkozok, sajnos párommal nem kedvelik egymást. 1 másik baráttal havonta kétszer találkozok. 5 hétköznapi estéből 3-4 együtt telik.
szept. 17. 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:

8+

Amíg nem éltünk együtt, addig is megoldottuk a hétvégéket és még pluszban szerdánként találkoztunk. (Exemmel nem játszott a szerda.)

szept. 17. 09:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos az énidő. Korábban nálunk ez probléma volt, amíg a feleségem nem dolgozott hosszú évekig, "csak" otthon volt a gyerekekkel, amikor még kicsik voltak és "csak" vezette a háztartást.

Én dolgoztam, sokat, sokszor jól esett volna kicsit csak úgy lenni otthon, pihenni, elvonulni, egész nap emberek között voltam.

Ő ezt akkor még nem értette, sértésnek vette, ha mondjuk egyedül akartam lenni picit valamelyik szobában, olvasni, zenét hallgatni vagy bármi.

Aztán elment dolgozni és rájött, hogy neki is kell munka után a pihenés, az énidő és megértette, hogy mit éreztem annak idején.

Én meg arra jöttem rá, hogy neki milyen rossz lehetett egyedül itthon lenni évekig és hogy miért akart mindig velem lenni, mert most meg ő dolgozik többet, én vagyok SOKKAL többet itthon a gyerekekkel, és most tapasztalom, hogy nem egyszerű munka. Közben én is csinálom a háztartásbeli dolgokat, szóval átértékeltük mindketten a dolgokat és hagyjuk egymást külön is élni.

Szóval, KELL az énidő.

szept. 17. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!