Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8+
Amíg nem éltünk együtt, addig is megoldottuk a hétvégéket és még pluszban szerdánként találkoztunk. (Exemmel nem játszott a szerda.)
Nagyon fontos az énidő. Korábban nálunk ez probléma volt, amíg a feleségem nem dolgozott hosszú évekig, "csak" otthon volt a gyerekekkel, amikor még kicsik voltak és "csak" vezette a háztartást.
Én dolgoztam, sokat, sokszor jól esett volna kicsit csak úgy lenni otthon, pihenni, elvonulni, egész nap emberek között voltam.
Ő ezt akkor még nem értette, sértésnek vette, ha mondjuk egyedül akartam lenni picit valamelyik szobában, olvasni, zenét hallgatni vagy bármi.
Aztán elment dolgozni és rájött, hogy neki is kell munka után a pihenés, az énidő és megértette, hogy mit éreztem annak idején.
Én meg arra jöttem rá, hogy neki milyen rossz lehetett egyedül itthon lenni évekig és hogy miért akart mindig velem lenni, mert most meg ő dolgozik többet, én vagyok SOKKAL többet itthon a gyerekekkel, és most tapasztalom, hogy nem egyszerű munka. Közben én is csinálom a háztartásbeli dolgokat, szóval átértékeltük mindketten a dolgokat és hagyjuk egymást külön is élni.
Szóval, KELL az énidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!