Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kényelmetlenül érzem magam ebben a szituációban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal 19 hónapja vagyunk együtt. 17 iletve 18 évesek vagyunk, jól megvagyunk szeretjükk egymást. nagyon sokszor van olyan, hogy amikor a haveri körével van (ez az én haveri köröm is) szóval h barátokkal vagyunk. van 1 lány, aki a volt osztálytársa. 10 éve angyon jó barátok. kb nyár eleje óta ismerem énis, akkor néha néha taliztunk vele, velünk volt igy haverokkal buli ez az amaz... bírom a csajt, van h vele vagyok 2en.. de azért mégiscsaj nő vagyok.. és néha átfut az agyamon ilyen félltékenyésgi hullám. aire semmi okom, tudom jól. acsaj is modnta h ha én kényelmetlenül érzem magam esetleg akkor ha pl igy 3an elmegyünk vhova, azonnal szóljak.. és most igy valakitől halottam h én a xy-nal vagyok még? olyan fura h ennyit van azzal a ... nevű csajjal..én tuodm h ők mikor taliznak néha néha, meg miden.. csak nemtudom most ez olyan fura.:S nincs okom féltékenynek lenni, mind2 ben maximálisan megbízok. hülye is lenne a abrátom az orrom előtt megcsalni.. de mst h ez a pletyka igy a fülembe jutott igy felborzolta a féltékenységet a lelkemben..:D:S.. és pl most is 3kor talizok a csajjal és a barátommal megyün k madj valamerre.. és félek h hülyén fogok akaratlanul is viselkedni... a barátommal az előbb beszéltünk erről..:S nem vesztünk össze, semmmi, csak nem érti miért keztem ien lenni.. csak olyan fura érzés.. olyan hülyén jön ki vagy nemtudom..:S mit tegyek? 3kor találkozom van!:S2010. nov. 3. 13:36
1/1 anonim válasza:
Egy rövid válasz: semmi okod féltékenynek lenni.
És ne rontsd el se a barátoddal a kapcsolatod se a lánnyal. Ha most elkezdesz "hülyén" viselkedni hármasba vagy csak a csajjal vagy csak a barátoddal csak magadra uszítod őket és ebből lesznek a bonyodalmak a viták és ne adj isten szakítás. Eddig jól megvoltatok jó a viszony ezt tartsd is meg. Az meg, hogy valami pletykás meg magából kiinduló személy bogarat ültetett a füledbe nem változtat semmin, mert ő/ők ezt így látják . Ők lehet, hogy ügyet csinálnának ebből te ne tedd. Eddig minden jó volt, csak most valaki vagy be akar kavarni vagy magából indul ki és ő féltékeny lenne a helyedbe, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!