Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a szex mennyisége, minősége lecsökkent?20+ éve vagyunk együtt, de jelenleg 6-10 alkalom van 1 évben.

Figyelt kérdés
Ez kb 7 éve megy, de most elegem lett a szexmentes életből. Próbáltam megbeszélni, elmentünk orvoshoz, mindenhova amit lehet, de nincs változás. Nem beteg, csak szimplán nincs kedve. De szerintem így felesleges folytatni egy házasságot.

szept. 14. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
78%
50 évesen is bőven lehet új párt találni, már ha fitt vagy (felfogásban én külsőre is), nem valami lelakott alkesz papa, bár akkor is lehetne, csak gondolom nem a lelakott hatgyerekes csóró mamák érdekelnek.
szept. 14. 17:12
 22/69 anonim ***** válasza:
51%

Ne csald meg, tiszteld annyira legalabb ot, azt a megellt 20+ evet... Mondd meg neki, hogy nyilt hazassagot akarsz. Ha a szexen kívül jol megvagytok egymassal, akkor ne kopd szemen. Ha tetszik neki, ha nem, megmondod te keresel valakit szexre. Ha akarja o is megteheti, ha nem akarja akkor maradjon szex nelkul. Igy is szexelni fogsz, de legalabb nem arulod el a hata mogott.

Vagy a valas, de hatha nem kell odaig jutni...

A csalassal csak rontol a helyzeteden. A gyerekeitek is teged fognak utalni.

szept. 14. 17:18
 23/69 anonim ***** válasza:
33%

21-22. Mondjátok már meg hol valamilyen szinten normálisan kinéző, szexre nyitott nőt találni? Annyira könnyen dobálóztok az ilyen tanácsokkal! Mintha tömve lenne velük a világ. Csak mondom, elvált, 50 éves férfiről beszélünk. Van tapasztalatotok nektek az 50-es átlagos, elvált pasik esélyeiről? Nekem van, sőt nem is egyszerű, gyakorlatilag a hobbimmá vált. Meséljek róla?

Eleve onnan indul a dolog, hogy bekerül egy olyan kosárba hogy a PASIK. A pasikról az az általános vélemény hogy tróger senkiházik, akik a szexre hajtanak. Elsőnek azzal kell szembenéznie, hogy ez a véleménye róla a nőknek. Aztán a korosztálya sem az 50 évesekre hajt, hanem a 35-40 évesekre. Egy nőre 5-10-20-50 pasi hajt, a külsejétől függően. Elég sok a piacon a jó pasi, ők sokszor több nőt tartanak szexre. Egy elvált nő nem biztos hogy kapcsolatot akar, nekik ott vannak a 30-40 évesek.

Ha férfiként nem tűnik ki valamivel, akkor esélytelen. Kitűnni meg baromi nehéz, a külsővel, a szöveggel, a pénzzel, az intelligenciával. Tele van a pálya nagy kaliberekkel, az meg a másik, hogy nem csak szingli meg elvált pasik vannak jelen, hanem a házasok is! Egyáltalán tudjátok hogy hol lakik az emberünk?

Nem tudtok mondani egy olyan portált, appot amit ne ismernék, tökéletesen tisztában vagyok a kérdező helyzetével és lehetőségeivel. Annyi lehet a reménye, hogy összeszedi őt valami harmadosztályú öregebb nő. Ez a valóság!

szept. 14. 17:38
 24/69 anonim ***** válasza:
40%

#23 Lehet, csak adni is kell valamit cserébe! Mondjuk egy normális párkapcsolatot, ahol férfi vagy, és úgy is viselkedsz.Ahol hasznára is vagy a nőnek.Majd akkor lesz szex.

Más esetben meg menj prostihoz, ott csak pénzt kell adni.De valamit adni kell.

szept. 14. 18:01
 25/69 A kérdező kommentje:
Itthon szerintem mindent megadok, és semmit sem ér. A unokatestvére is mondta, ha a férje negyed annyit segítene az életben, akkor ő boldog nő lenne.
szept. 14. 18:46
 26/69 anonim ***** válasza:
26%

25.

próbáld meg hogy nem adsz meg mindent és zsarolod a szexszel.

szept. 14. 18:48
 27/69 anonim ***** válasza:
50%
24. 😂 Rengeteg férfi mindent megad otthon a semmiért. A jó élet kényelmes ám egy nőnek, rájön hogy nem kell szexelnie aprópénzért a férjével.
szept. 14. 18:59
 28/69 anonim ***** válasza:
39%

Sok nő olyankor kezd el teperni, ha érzi a vesztét. Én elindítanám a helyedben a válást... A szép szavak úgy tűnik semmit sem hatottak. Az is lehet, hogy észbekap és elkezd teperni utánad. Ha nem, akkor meg minek olyannal együtt lenni:(

Ja, és mindenképp fordíts sok időt magadra, járj el programokra, kezdj el edzeni. Nem baj az, ha előtör a féltékenység. Belekényelmesedett a kapcsolatba sajnos a feleséged.

N

szept. 14. 19:08
 29/69 anonim ***** válasza:
28%
A nők simán a vesztükbe szaladnak. Általában a szex mindig a kiváltó ok. A probléma magja meg csak annyi szokott lenni, hogy a drága megvonja a szexet attól aki megérdemelné, annak meg töményed adja, aki meg átveri. Erről szól az életük.
szept. 14. 19:23
 30/69 anonim ***** válasza:
90%

20+ éves együttélés-nagyrésze házasság-, után nálunk is beállt ez a dolog. Kicsi gyerekek mellett lassan elmaradt az asszony igénye. Ahogy nőttek, úgy ritkult a szex. A családot egész jól működtettük, de én már ott tartottam, hogy a havi 1 otthoni mellé beszervezek egy hivatásos lányt, hogy legalább kéthetente érezzek nőt.

Na igen, negyven felett nehéz szeretőt találni ha egy háztartásban élsz a feleségeddel, főleg ha még kötöttebb vagy a gyerekek miatt. Vidéken ez hatványozottan így van. Már az ismerkedésnél behúzzák a féket a nők.

Elmentünk párterápiára, ennek az a veszélye, hogy a végén éppúgy nyilvánvalóvá válik, ha javítható a kapcsolat, mint ha nem az, szóval aki nem készült fel arra, hogy válás lehet a terápia vége, annak nem ajánlom.

Nálunk ez utóbbi derült ki és az exem, akivel még mindig el tudtam képzelni a jövőt, meglepően könnyedén állt bele a válás témába.

Nem részletezném, de ekkor már aktívan kerestem partnert, és innentől nem csak szexkapcsolatra.

Már elköltöztem, de szinte semmi eredmény nem volt. A netes társkeresésből egyetlen normális randim lett egy olyan nővel, akivel csak a szexet tudtam elképzelni, semmi mást, annyira mások voltunk. Egyszerűen nem is írtak vissza a nők, mintha 40 felett egy szellem lennék.

Több mint egy év után jött egy munkatársnőm, hogy mennyire el tudná képzelni mellettem a barátnőjét. Randi után randi jött, összeismerkedtünk, és azt kell hogy mondjam, életemben még olyan jókat nem szexeltem, mint vele, pedig már közelít az 50-es mindkettőnknek.

Nem mondom, hogy minden tökéletes, de nagyságrendekkel jobb ez a párkapcsolat még így egy év után is, mint a házasságom utolsó 7 éve, amiben azért még volt rendszeres szex is.

Sajnos lehetett volna a válás után nem egy, hanem több év is, mire találok olyan nőt, akivel együtt lehet élni és igényli az szexualitást. Ez benne van a pakliban. De nem tudtam volna úgy tovább élni abban a házasságban szex nélkül, mert az utolsó évben már havonta sem volt semmi.

szept. 14. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!