Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni, ha a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, ha a szex mennyisége, minősége lecsökkent?20+ éve vagyunk együtt, de jelenleg 6-10 alkalom van 1 évben.

Figyelt kérdés
Ez kb 7 éve megy, de most elegem lett a szexmentes életből. Próbáltam megbeszélni, elmentünk orvoshoz, mindenhova amit lehet, de nincs változás. Nem beteg, csak szimplán nincs kedve. De szerintem így felesleges folytatni egy házasságot.

szept. 14. 15:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
21%
Ha talál olyat,akivel egymásba szeretnek nem marad egyedül.Tüzet oltani meg a moslék is jó.Vagy egy ugyanúgy szexmentes kapcsokatban lévő nőt kell keresni.Én nő létemre biztos nem kínlódtam volna ennyit.Kerestem volna valakit,aki kúrogat,és kész.
szept. 14. 16:14
 12/69 anonim ***** válasza:
64%

A szexmentes élet az fix, hogy most házasként vagy elváltként, az lesz a te döntésed.

Én házas emberként már 12 éve próbálok ismerkedni, kizárólag házas vagy elvált 40-50 körüli nőkkel. Reménytelen, holott azért a korosztályomra köröket verek minden szinten. Azt se gondold, hogy a 40-50-es női korosztályt annyira érdekli a szex. A jó nőket pár perc alatt viszik, sőt kapcsolatból kapcsolatba mennek. Ha nem hiszed próbáld ki te magad is. Kezdj el minden fronton ismerkedni, garantálom hogy egy hét múlva ki fogsz ábrándulni!

szept. 14. 16:16
 13/69 anonim ***** válasza:
30%

Van egy ötletem de ne mondd el senkinek:

Rosszlányok

szept. 14. 16:16
 14/69 A kérdező kommentje:
Ami aggaszt, hogy lassan 50 leszek. Bele merjek ugrani egy másik kapcsolatba csak a szex miatt? Most működik minden aminek kell, de mi lesz 5 év múlva, vagy 10. Akkor azért lenne vége mert nem áll fel? Ettől eltekintve a házasság többi része működik. Gyakorlatilag nincs vàlasztásom? Szinte csak a félrelépés az egyetlen értelmes opció.
szept. 14. 16:26
 15/69 anonim ***** válasza:
50%
Lepj felre! Az asszonynak is jobb lenne mert nem cseszteted a dugassal, aztan ha kiderul akkor is az o hibaja..
szept. 14. 16:40
 16/69 anonim ***** válasza:
82%
Attól amiért másnak nem sikerült, neked még jöhet össze új kapcsolat. Ha szabad leszel, akkor meg előtted a világ.
szept. 14. 16:45
 17/69 anonim ***** válasza:
52%

14. Akkor egy idősek is vagyunk. Az a baj, hogy ebben a korosztályban már nem nagyon találsz olyan nőt, aki csak egy picit is vonzó, akinek te csak egy picit is vonzó vagy. Aztán helyileg aránylag közel legyetek, a nőt érdekelje a szex, emberileg, gondolkodásra is azonosulni tudjatok. Emellett még ott van a gyerek, a volt férj, a rengeteg tüske, a sérelem.

Nekem a férfi ismerőseim mind megbánták a válást akik a szexhiány miatt váltak el. Nő nem igen lett, a vagyon, a ház ugrott, sokkal rosszabb helyzetbe kerültek. Akkor van némi esélyed ha baromi jól nézel ki, és van mit a tejbe aprítani. Akkor lesz szex, de csak ki fognak használni. Ha ezt elfogadod, akkor próbáld meg.

Még annyi, hogy sokkal több a férfi a piacon mint a nő, ezt vedd figyelembe!

Nem cserélünk párt? Hátha alapon…😀

szept. 14. 16:46
 18/69 anonim ***** válasza:
0%

16. Na ezt a bullshittet inkább ne add tanácsnak légyszi! Ezt inkább egy szabó petike, a felhők felett mindig süt a nap elnevezésű fizetős szeánszon légyszi!

Vagy mond a 20 éveseknek. 50 körül az ember már tisztában van milyen világ veszi körül.

szept. 14. 16:48
 19/69 A kérdező kommentje:
Én azt is felvetettem, hogy vonjunk be egy párt, hátha feldobja. De nem. Az valamennyire izgatná ha mással lehetne, de akkor sem elöttem.
szept. 14. 16:49
 20/69 anonim ***** válasza:
25%
Mondom én hogy jó lesz a csere. Mondjuk az más kérdés hogy ők mit szólnának hozzá, vagy hogy bejövünk-e a másiknak. 😁 Viszont felőlem a feleségemet viheted, hódítsd meg ha tudod. 44 165/56, csinos, sportol, ad magára, barna egyenes hosszú haj, barna szemek, diplomás, vezető beosztás. Amolyan trendi darab. 😉
szept. 14. 16:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!