Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha nőként többet enne a párotok, mint ti?
Figyelt kérdés
Néha annyira zavarban vagyok, hogy a párom 200cm magas, 100kg és én mégis nagyobb étvágyú vagyok a 60kg-mal és 170cm es magasságommal. Mindig azt hallom, hogy a férfi eszik sokat, meg hogy a “barátomnak még vettem ezt meg azt pluszba” meg “a barátom miatt azért többet főzök stb”. Na nálunk ez fordítva van. Nem csak többször vagyok éhes, de többet is tudok enni egyszerre. Eleinte nem is mertem előtte enni hiába voltam éhes mert féltem, hogy mit szól. Egyébként viszonylag sokat rohangálok ide-oda egész nap, meg elég sportos vagyok, de ő is viszonylag.szept. 13. 14:51
1/16 anonim válasza:
Engem nem zavarna, hogy nőként többet eszel. Lehet, hogy gyorsabb az anyagcseréd vagy testépítő nő vagy és azért megy a több kalória. Egyébként valóban a férfiak általában többet bírnak enni, ez nálatok másképp van. Ha a párodat nem zavarja, ne zavarjon Téged sem
:)
2/16 A kérdező kommentje:
Hát a testépítőtől messze vagyok, heti 2x futok általában/vagy mozgok valamit, ahogy ő is
szept. 13. 15:04
3/16 anonim válasza:
Értem. A párod egyébként szól erről valamit, vagy nem? Mármint az étkezésről?
4/16 A kérdező kommentje:
Rosszat nem szólt még, csak mindig meglepődik, hogy mennyit tudok enni, meg baráti körben is kellemetlen nekem, hogy együtt vacsorázunk és mindenki adja oda a maradék kajáját a barátjának, én meg kb éhes maradok még és kérek egy desszertet/vagy még eszek valamit később, nem hogy még neki adom
szept. 13. 15:10
5/16 anonim válasza:
Engedd el magad, szerintem ez olyan meglepő és cuki tulajdonság. És az alkatod meg rendben van, szóval ne érezd magad ezért kellemetlenül.
6/16 Senior Séf válasza:
Imádom, hogy a feleségem nem csak csipeget a tányérból, nem turkálja az ételt, hanem jó étvággyal nekilát. Ritka kincs vagy, kérdező.
7/16 anonim válasza:
Én is többet eszem nőként, nem zavar, bár a pasim elcsodálkozik rajta. Az én titkom a gyorsabb anyagcserém, és ehhez kapcsolódóan a magasabb rosttartalmú ételek fogyasztása.
Emellett én picit domborúbb vagyok nőként, míg ő szálkásabb férfiként szóval eleve más a testalkaltunk. Ez nem jelenti, hogy én nagyobb darab lennék, hanem teljesen eltérő a testfelépítésünk.
8/16 anonim válasza:
200 cm 100 kilos nő nem lehet piskota.. van egy beteges izlesed hogy egyen meg a fene haver.
9/16 anonim válasza:
Megmondom őszintén, egy picit zavar, pedig én nem is eszem mindig többet, mint ő, de van, amikor igen. Pedig én sem eszem nagyon sokat, de ő kifejezetten keveset eszik a hivatalosan az ő magasságára és súlyára megállapított kalóriaszükségletnél is (ő ilyen 1300 kalóriákat eszik, én a legtöbbször 1000 körül, de vannak napok, amikor azért többet). Tudom, hogy alaptalanul zavar, mert ha neki ezzel nincs gondja, akkor miért gondolom azt társadalmi berögződések miatt, hogy emiatt kevésbé vagyok "nőies"...
10/16 anonim válasza:
Szamolja az a kaloriakat aki versenyzo.. nem vagyok kover nekem nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!