Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítő szexuális élet folyamatos degradálás mellett, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Előre is bocsi, hosszan fogok írni.14 évesen ismertem meg, én akkor voltam elsős, ő végzős a középiskolában. Ennek már 20 éve, azóta vagyunk együtt, illetve van egy 6 éves lányunk. A problémák akkor kezdődtek igazán, amikor 20 éves koromban összeköltöztünk, én még egyetemre jártam, ő már dolgozott. Semmilyen házimunkát nem csináltam jól szerinte, mindenben a hibát kereste. Zavarta az is, hogy a suli miatt csak félállásban tudtam dolgozni, kevesebbet keresetem, így a szüleim segítettek anyagilag, hogy mindent tudjunk fizetni. A végzésem után sem lett jobb a helyzet, hiába dolgoztam teljes állásban, kevesellte a keresetem, szerette volna, hogy másodállást vállaljak. A barátnőimet egytől egyig hülye pi*ának tartja, szerinte nem méltó hozzám, hogy ilyen lányok a barátaim, ezért utálja, ha közös programon vagyok velük. Ha találkozom velük, akkor is inkább valamelyik barátnőmnél, mert ha itthon van a férjem, akkor biztosan beszól nekik nagyon kellemetlen módon. Ha külföldre megyünk nyaralni, akkor is csak szégyenkezem miatta, hogy nem hagy meg sem szólalni angolul, miközben tudok beszélni. Bárkinek beszél rólam, mindig leértékel, szerinte semmiben nem vagyok jó, csak egy dologban, gondolom rájöttök, hogy miben...Teljesen elvette az önbizalmamat, úgy érzem, hogy semmit nem érek. Másoktól csomó dicséretet kapok, tőle sosem. 7 éve nagyon komolyan fontolgattam, hogy elválok tőle, azonban épp akkor váratlanul teherbe estem. El akartam vetetni, de hallani sem akart róla, így megtartottuk, győzködött, hogy milyen jó apja lesz a gyerekünknek. Reménykedtem benne, hogy majd az apaság hatására változik. Szerencsére a gyerekünket nagyon-nagyon szereti, a kicsi is nagyon apás, sokat foglalkozik vele. Engem viszont a gyereknevelés kapcsán is teljesen inkompetensnek tart, semmit nem tudok jól csinálni vele kapcsolatban, mindenben kioktat. Joggal kérdezhetitek, hogy ennyi negatívum ellenére, mégis mit keresek még mellette, a válasz az, hogy a szexuális életünk kiemelkedően jó. Egyetlen terület, ahol maximális köztünk az összhang. Rettegek attól, hogy csonka családban nőjön fel a kislányunk, ahogy attól is, hogy másna hiába leszek szerelmes, a szexuális életünk nem lesz senkivel ilyen jó, így nem merek kilépni a kapcsolatunkból.szept. 13. 12:51
1/6 anonim válasza:
Inkább az a félő, hogy téged teljesen leépít és hogy a kislányod ezt a mintát fogja látni, hogy az apja az anyját mindenben leszólja, kifigurázza.
Nem volt másik kapcsolatod rajta kívül, fogalmad nincs, hogy kéne bánjon veled. Marhára nem így.
Kiemelkedő a szexuális életetek. Ez szuper és fontos is. De nem elégséges feltétel egy kapcsolathoz, főleg nem egy családhoz. Ha mással még nem voltál, akkor mire alapozod, hogy mással nem lenne ilyen jó?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ettől is félek. Volt előtte egy rövid kapcsolatom, ő a második férfi az életemben. Nincs nagy összehasonlítási alapom, de a barátnőimmel őszintén szoktunk a szexuális életünkről beszélni. Az egyetlen helyzet, amikor valóban figyel rám, az élvezetemre, amiben elismeri, hogy jó vagyok.
szept. 13. 13:17
3/6 anonim válasza:
Ebben elismeri, hogy jó vagy? De rendes ember. Egyem meg.
Hogy nehogy abbahagyd, mert ha ebben is lekutyapicsáz, akkor nem lesz kivel szexeljen.
Nem érdemel ilyen ember nőt, családot.
4/6 anonim válasza:
Te ennyi mindent eltűrsz, azért, hogy megpakoljon minden héten? Ne már! Honnan tudod, hogy annyira kiemelkedő minőségű a szex? Rajta kívül senkivel sem voltàl, vagy ha igen, nem igazán van tapasztalatod. Lehet, hogy mással még kiemelkedőbbnek éreznéd. De irigyellek, mert ha én kicsit is összekapok a férjemmel, rohadtul nincsen kedvem vele szexelni. Az nekem csak akkor megy, ha rendben vagyok és boldog. Ha munka után haza jön, kötekszik, veszekszik velem, elhord minden nyomoréknak, majd leül a kanapéra beverni 2-4 doboz sört, biztos nem lenne kedvem úgy hozzá érni. Rezeg, pörög a phasza vagy gyémántokkal van kirakva, hogy ennyire oda vagy érte??????
5/6 anonim válasza:
4. Én is erre gondoltam, hogy aranyból van vagy miből?
6/6 anonim válasza:
Én is csodallak h lefekszel valakivel akinek felmosorongy vagy
Én ha picit meg vagyok bantva, már a hátam közepére se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!