Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha mással vagyok együtt, nem azzal akit szeretek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, van egy 22éves lány akivel teljesen megértjülk egymást, imádok vele lenni, nagyon jól kijövünk egymással. Az egyetelen dolog ami közénk áll az a korkülömbség, és emitt azt beszéltük meg h várunk 2 évet, közben ö is meg én is keres hetünk mást de nem komoly kapcsolotra. Közben megismertem egy másik 19 éves lányt akit nem szeretek annyira csak vele vagyok. Egyszer aztán meglátot engem azzal a 19 éves csajjal, ugy meglepödtem h sokáig szolni se tudtam, egyböl elkapott a lelki ismeret, oly annyira h utána a csajjal még a sex sem ment mert nem állt fel... utána dobott a csajXD... Most itt vok egyedül, próbálom helyre hozni a dolgkat azzal akit szeretek de nem ir vissza és nem veszi fel a telefont... Légy szives segitsetek mert nem tudom h mit csináljak...2009. jan. 7. 13:58
1/2 anonim válasza:
Ez elég érdekes helyzet...Szerintem hülyeség, hogy évekig pihentetitek. Ez idő alatt simán rátalálhat bármelyikőtök az igazira. És akkor ne jöjjön össze vele, mert egymásra vártok? Ez butaság.
Ha nem megy ez a kapcsolat, ne erőltesd. Nincs rá gari, hoyg 2 év múlva működne a dolog. Felejtsétek el egymást és keress komoly kapcsolatot, ha lelkileg készen állsz. Ha sikerül, adj bele mindent és ne legyen lelkiismeret-furdalsod. Ha nem találsz megfelelő partnert, akkor meg még mindig lehet köztetek vmi, ha lesznek még egyáltalán egymás iránt érzéseitek...
Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot!
2/2 anonim válasza:
nem vágom miért pattintott le a 22 éves csajszi,amikor megbeszéltétek hogy mindenki bohóckodhat másokkal mert nem vagytok 1ütt.vagy én nem értettem jól?amúgy ha ennyire elverte az ideg hogy mással látott téged,szerintem tutira szeret.akkor meg minek csináljátok a problémát ha szeretitek egymást??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!