Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire jön be ha a párotok nagyon kimutatja hogy kíván titeket?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Én a magam oldalát tudom csak mondani még úgy is hogy régóta tart ez.
Én nagyon ki mutatom és igyekszem nagyon közeledni is felé de sajnos úgy lepattanok állandóan hogy nagyon... Ellenben a másik oldalról semmi ilyesmi sem jön. Tudom el van ez valahol nagyon bszva :))
A kérdésem az hogy én ronthatom el hogy ennyire akarom még mindig a barátnőmet (van 1 gyerekünk is) és túlságosan kimutatom vagy nem ez a baj?
ti mennyire szeretitek ha egy férfi ilyen?
szept. 9. 10:39
11/17 A kérdező kommentje:
Gyerek elött abban a kb 2 évben (összejövetel elött már összejárogattunk) eszméletlen jó volt ... tényleg tökéletes kb így ez az én igazi problémám ^^ mert tudtam hogy mit veszek meg aztán még sem az lett...
szept. 9. 12:21
12/17 anonim válasza:
Valszeg kíván ő is. Csak minket nőket úgy nevelnek tudatosan vagy tudattalanul, hogy nem kezdeményezel, nem mutatod ki mit akarsz, nem teszel az ügyért semmit. Pedig valszeg nincs meghalva a vágy, csak abban nőtt fel, abban szocializálódott, hogy a férfi állat, ezért kimutatja a kanosságát, te meg egy nő, akinek nincs ilyen, kuss. Női szemmel ezt látom
13/17 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, a feleségem agyára megyek vele, de azért havonta 2-3x van szex. Persze kizárólag akkor ha ő is akarja, cserébe azért elég jól viseli a próbálkozásaimat. Mondjuk ő is van hogy rátesz egy lapáttal, van h felhúz aztán meg úgy csinál mintha ő nem is tudna róla hogy egy adott dolog engem beindít, és persze szexelni nincs kedve, engem úgy otthagy álló farokkal ilyenkor ahogy kell.
14/17 anonim válasza:
Nekem imponál, ha a férfi kimutatja, hogy vágyik rám, de csak ha ez kölcsönös vágyakozás! Én azt tapasztalom, hogy a férfi is örül neki. Ha nem kölcsönös, akkor el tudom képzelni hogy idegesítő lehet... Valószínűleg valami nagyon nem működik már köztetek lelkileg. Nem tudom mennyire előremutató tovább erőltetni ezt a házasságot, ha már évek óta ez megy. :(
16/17 anonim válasza:
12
Fú, hát nőként nekem ez egy érdekes nézőpont. Azért házasságban, gyerek után nem hinném, hogy valaki ilyen szemérmes. Meg szerintem látod a másikon, hogy ő is akar, szexi veled, stb. Vagy pedig a háta közepére se kíván, vagy csak tűri.
17/17 anonim válasza:
Jó ha kimutatja mert nagyon jól fogalmazott 12#, a nők nagy része így van neveleve. Egy gyerek mellett meg aztán főleg éredemes utalni mert a gyereknevelés károshatasa, hogy önmagára nem gondol eleget a család mellett. Igyekezz kicsit hatásosabban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!