Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, nektek mennyire jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mennyire jön be ha a párotok nagyon kimutatja hogy kíván titeket?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Én a magam oldalát tudom csak mondani még úgy is hogy régóta tart ez.

Én nagyon ki mutatom és igyekszem nagyon közeledni is felé de sajnos úgy lepattanok állandóan hogy nagyon... Ellenben a másik oldalról semmi ilyesmi sem jön. Tudom el van ez valahol nagyon bszva :))

A kérdésem az hogy én ronthatom el hogy ennyire akarom még mindig a barátnőmet (van 1 gyerekünk is) és túlságosan kimutatom vagy nem ez a baj?

ti mennyire szeretitek ha egy férfi ilyen?

szept. 9. 10:39
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
sok éve semmi sincs közöttünk mert mindig valami kifogás van amiért épp nem jó én meg .... még ezek után is folyamatosan közeledek. Azthiszem 5 éve volt kb utoljára hogy oda jött és mondta hogy akarja lehet hogy azért mert én ennyire "akarom"
szept. 9. 10:42
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát szerintem ő téged egyáltalán nem kíván. Tök mindegy, hogy mit csinálsz egyszerűen rád unt, vagy valamit elcsesztél és elhidegült tőled. Utolsó lehetőségek között jatszik, hogy zavarja, hogy állandóan rá akarsz mászni mert beszélgetni nem tudsz vele, nem "randiztok". Esetleg valamilyen hormon probléma áll fenn és azért nincs libidója.
szept. 9. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
33%

Hiába ütöd a vasat, ha ki van hűlve.

Mutasd meg a férfiasságod! Aztán úgy meglepődik, hogy ihaj.

Le sem tudod majd vakarni..

szept. 9. 10:51
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nagyon bejön, ha a férjem kimutatja a vonzalmát felém, de nyilván csak akkor, ha részemről is él a vágy. Nem is általánosságban, csak ha éppen adott pillanatban nem vagyok olyan hangulatban, akkor a közeledése inkább zavaró és bosszantó. Nálunk szerencsére ez nem egyoldalú és nem is állandó a helyzet, de úgy érzem, a párodnál sem első sorban ez a probléma, hogy te kifejezed a vonzalmad.

Ha már évek óta nem volt igazán közeledés, nyitottság, de előtte volt, akkor egyrészt érdemes beszélgetni vele, hogy mi hiányzik, mitől lenne megint jó, mi a baj, másrészt hiába erőlködsz, csak a te önbizalmad töröd le ezzel magadnak, a folyamatos visszautasításokkal.

szept. 9. 10:59
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem a te hibád. Nem vonzódik hozzád. Hülye hogy hozzád kötötte az életét. Ezen nem tudsz változtatni és nem a te hibád.
szept. 9. 11:08
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Hany éves a gyerek? Nincs nagyon leterhelve? Az is lehet, hogy a gyerek annyira matrica, hogy élvezi, ha kicsit nyugiban van. El tudjátok vinni néha pár órára pl mamához?
szept. 9. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha gyereketek van ő nem a barátnőd ha nem az élettársad .
szept. 9. 11:32
 8/17 A kérdező kommentje:

2/ a beszélgetést is én kezdeményezem de sokra nem megyunk mert ha szóbahozom mint téma hogy hogy tudnánk ezen javítani akkor témaváltás. randit is én erőltetem igazából több éve nem volt semmi ilyesmi sem és ezt is én igyekszem életben tartani. Ebből az jöhet le hogy "hát te mindent megteszel ő meg ilyen annak valami más oka lehet" Én is biztos vagyok benne de azt viszont el lehet hinni hogy nagyon igyekszem.. Csak azért már picit megvisel engem is.

3/

Ezzel is próbálkoztam és érezhetően simulékonyabb lett de szex még így sem lett illetve gyerek mellet 36 évesen az élettársammal már nem akarok macskaegérharcot játszani hogy minél szemetebb vagyok ő annál aranyosabb, mert sajnos egyedül ez az egy módszer után láttam némi javulást és ezt is igyekeztem megebszélni vele hogy ha én egy szemét rohadék vagyok akkor ő meg aranyos lesz de én nem akarok szemét rohadék lenni ...

4/

Igazad van teljesen és nyilván nem nonstop tolom ezt de egyedül csak én próbálkozok és igen nagyon szép önbizalmam volt ebből mostanra semmi sincs már mert ismerkedni nem ismerkedek család mellet a barátnőm meg ezen a téren semmibe vesz.

5/

Tömören igen... én sem hiszem hogy az enyém lenne mert nagyon sokszor próbálkok vele beszélni erről és nagyon sokszor mondtam neki hogy ha ez azért van mert én valamit nem csinálok jól akkor változtatni fogok csak mondja meg mi a baj.

6/

5 éves és de, le van annyira amennyire én is és ezen is túl vagyunk mert napi szinten igyekszem akár elküldeni vagy csak elvinni a gyereket hogy ne legyen otthon hogy tudjon pihenni de ez sem oldja meg. Jópárszor mőgé bújik inkább mert még az is konfortosabb neki mint az hogy megoldjuk ezt a részét.

Amit ennyi idő el tudok képzelni azok a hormonok ezen is nagyon sokat rágódtam már és nagyon sokszor megebszéltük hogy meg fogja nézetni de egyáltalán nem fontos neki mert még mindig nem ment el, ellenben ha én erőltetem akkor veszekedés jön.

szept. 9. 11:56
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Egy kapcsolat javításához két ember kell, neki is akarni kell hogy jó legyen. De neki ez most jó így!

Amúgy ő mit tesz érted? Ő elvan szex nélkül is? Ez nem derült ki neked a gyerek előtti időszakban?

Neki láthatóan a gyerek a fontos. Miattad semmit nem tesz. Az egész szex dolog a te mániád a szemében. Ha megcsalnád, az sem az ő sara lenne, hanem a tied, mondván hogy "nem szereted".

szept. 9. 12:05
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Amikor a gyermek készült milyen volt a helyzet, ugyanígy voltatok, gondolom nem..

A hormonok termelődnek bizonyos tapasztalatok hatására.

Amúgy meg nem voltál elég rohadék.

3-as voltam

szept. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!