Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet még valamit?
Sziasztok!
Kövezzetek meg, én 24/F "párom" 18/L. Az a helyzet hogy kb három hónapot együtt voltunk, már a kapcsolatunk elején hozzámköltözött,munkanélkül, szóval mindent én fizetek azóta, albérlet, kaja stb.
Az a baj hogy halálosan szerelmes és társfüggő vagyok meg BPD-s. Már a kapcsolatunk is döcögősen indult, mert bármilyen vitában kitudta a párom magát hozni győztesen, addig forgatja a szavaim míg nem ő lesz az áldozat, ezért sokat is veszekedtünk, de én eltudtam nézni mert mint mondtam sajnos halálosan szerelmes vagyok. Kb egy hónapja szakítottunk, mert mindig a vitáink után tudta a trigger pontjaim és a kapcsolatunk alatt vagy 4x aludt másik férfinál, úgy hogy hiába hívogattam meg írtam neki aznap este mikor eltűnt nem mondta meg merre van. Elvileg nem történt semmi sehol. Aztán ahol van a törzshelyem kiültem és megjelentek ott egy sráccal akivel előttem smárolgatott, és többször is mondta hogy vele akarna lenni, de a srác leignorâlta, gondolom a szar személyisége miatt. (közben ha érdekes lehet hogy őt is megértsétek, pár hete abortált, mindenben segítettem neki természetesen ahogy tudtam. De míg terhes volt aközben smárolgatott előttem a sráccal)
Aztán úgy beszéltük meg hogy ő már nem szerelmes belém, meg már nem érez semmit de maradna még egy hónapot. Mondom rendben segítek neki, 18évesen senkije nincs ahova mehetne mert gyerekotthonos volt, ennyivel "tartozom" neki gondoltam.
De már kéthete folyamatosan azt csinálja, hogy társkeresőzik, jó hangosan beszéli meg a randijait, 4napig nem látom, nem tudom merre van.
Aztán történt hogy kb egyhéttel ezelőtt szerveztem egy házibulit, azóta egyfojtában úgy csinálja mintha együtt lennénk, (ami persze nekem jó mert sajnos halálosan szerelmes vagyok mint mondtam) tehát, smárolgatunk, összebújúnk, szexelünk, olyanokat mond hogy szeret. Aztán megtörtént a házibuli, ahol nagyon megharagudtam rá is meg pár barátomra, mert gyakorlatilag flörtölgettek. (harapdálták egymást, fogdosták egymást) Természetesen én lettem a szar hogy szóvátettem ezeket, mert hogy nem vagyunk együtt mi közōm hozzá stb stb. Aztán aznap egymáshoz se szóltunk, estefele elindult randizni megint, de nem ment el. Este meg mintha mi sem történt volna újra hozzámbújt, smárolgattunk meg filmet néztünk.
Szóval egy tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek mitévő legyek? Kivagyok használva? Nagyon fáj amit csinál, hogy mindennap máshova megy kb, már hihetetlen depressziós vagyok.
Kis sz**os lyány orrodnál fogva ráncigál. Ezek után is smárolgassatok, mintha mi sem történt volna.
Nem tudom... mégis milyen változásra számítasz, ha asszisztálsz ehhez az egész őrülethez???
"Érezhet még valamit?"
Ez egy vicc b**meg???
Te is pontosan tudod hogy ki vagy használva, méghozzá nem is kicsit. A csaj azt csinál veled amit akar, az ujja köré csavart, hazudozik, és manipulál. Én ugyanilyen voltam, és elmondom a jövőd: akkor lesz ennek vége, amikor te ezt megunod.
Konkrétan a semmire hozod az áldozatokat, a csaj nem szeret, csak bűbájoskodik. Az összes áldozatod a kukában landol - a következő konfliktusnál újra te leszel a szemét. Ennek sosem lesz vége, és erre mindig újabb áldozatokat hozol. Ez így működik, tehát ezt te tartod fenn ezekkel a "jócselekedeteiddel".
Így 30-35 éves korodra mentálisan tönkre fogsz menni. Kb olyan a viszonyotok, mint Forrest Gump és Jenny között, amiből igazán sose lett semmi, Forrest egy naív balek, a csaj igazából nem szereti, átpasizza az életét, mert ez volt mindig a vágya.
Józanodj ki! Nem egy ilyen manipulátor való hozzád. Ne hivatkozz se borderlinera, se másra, ezek mind hamis alibik arra, hogy miért sajnáld magad, és mondogasd hogy te nem tudsz változni. De tudsz! Csak ehhez meg kellene unnod ezt a kicsajt, és akkor hirtelen már menne a változás.
Ez a kulcs. Ezt a csajt felejtsd el, kategóriákkal jobbak vannak, ő egy igazi züllött típus, csak arra kellesz neki, hogy finanszírozd a pasizásait. Azt hagyjuk hogy nem történt semmi. Minek csókolgat férfiakat? Ne legyél ennyire naív. Már rég nem akar tőled semmi... talán csak egy voltál a többiből. Ő ezt élvezi, hogy "még élni akar".
Igazad van, a piszkosságra van esze neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!