Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 percenként ölelget a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 percenként ölelget a barátom, úgy érzem megfojt?! Szerintetek működhet így is, ha mások az igényeink?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a testi kontaktust, pl. imádok este összebújni vele a tv előtt/összebújva aludni/asztalnál fogni a kezét akkor is ha ülünk, szeretem ha elmegy mellettem és néha kicsit hozzámér pl a derekamhoz. De a párom FOLYAMATOSAN ölelget, tehát pl átjön hozzám és nem telik el úgy perc hogy ne “egymásban” kelljen lennünk. Alap hogy ha leülünk akkor kézfogás/összebújás végig. Ezzel nincs is bajom, de nagyon zavar, hogy felállok egy vízet tölteni és jön utánam és ivás közben is hátulról átkarol. Ha főzök ugyanez, nem tudok fél percet úgy állni a konyhapultnál, hogy ne öleljen háturlól. Ha teregetni szeretnék akkor is feláll jön utánam és ölelget, tehát nem tudok semmit csinálni. Tanulásnál is ez van, mondom hogy koncentrálnom kell, elvonulok kicsit, de 2 percenként odajön, átkarolja a derekam, megkérdezi hogy kell-e valami, vagy hogy mikor tartok szünetet. 2 percenként!!! Hálás vagyok amiért kimutatja az érzéseit, de nagykn frusztrált leszek tőle, +nem tudom hol a határ, és én nem vagyok-e normális vagy ő túl sok, szóvá tehetem-e

szept. 5. 00:28
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

"szívem, kérlek ne akkor ölelgess, amikor látod, hogy dolgom van/iszok/tanulok"

Egyébként sok, de meg lehet ezt beszélni.

szept. 5. 00:48
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Keress mást
szept. 5. 01:55
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Adj neki feladatot akkor nem er ra olelgetni.
szept. 5. 02:03
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Már nem azért de az egyesnek igaza van, ha nem bírod vele közölni hogy ez zavar téged, akkor minek vagytok együtt?
szept. 5. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Mas no orulne neki ..
szept. 5. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Nekem volt ilyen kapcsolatom.

A srácnak az első kapcsolata voltam, konkrétan pisilni nem engedett el mert oda szorított magához és nem engedett el (ezt teljesen komolyan írom).

Én utána szakítottam vele.

Az a baj, hogy aki ilyen, sajnos nem fogja megérteni, mert ő szeretetre vágyik és ha elmondod neki, akkor megsértődik rajta.

szept. 5. 16:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Neki valószínűleg ez az egyik fő fő szeretetnyelve, neked pedig nem. Csiszolódni kell, kérdés, hogy hogyan tudja ezt kontrollálni. Nagyon finoman, óvatosan valahogy beszélj vele erről. Hogy picit legyen kevesebb az érintés, ölelgetés.

Ez valóban sok és zavaró tud lenni egy idő után.

A feleségem is sokkal kevesebbet igényel ilyesmit, mint én, de mi ezt már a kapcsolatunk legelején megbeszéltük. Nekem ez jobban szeretetnyelvem, mint neki. Neki az a fő szeretetnyelve, hogy számíthat rám bármikor, hogy segítek, HA és AMIKOR kéri, de annak is örül, ha előzékeny módon megcsinálok házimunkát, amivel könnyítem a napi munkáját. Neki ez jobban szeretetnyelve, mint az érintés, ölelés.

Ugyanakkor most éppen ő igényel több ölelést, érintést, ragaszkodást, mint én. Igaz, ő most egy igen komoly lelki válságon ment keresztül, érdekes, hogy most kialakult ez nála. Korábban sosem igényelte ennyire.

De volt, amikor kifejezetten zavarta, és pontosan úgy érezte, ahogyan te is írtad: úgy érezte, hogy megfojtom vele. De ezt mi megbeszéltük.

szept. 5. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Az erintes a szeretet nyelve te erzeketlen phitsa! Bezzeg ha a no ogenyli..
szept. 5. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Örülnék én is sok ölelésnek. Férfiként. Normális a párod. Most nincs kapcsolatom, de alig várom, hogy legyen megint párom, akivel majd sokat ölelkezünk, szexelünk.
szept. 11. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
65%
Mit nem adnék egy ilyen pasiért. Nekem egyszer adta meg az élet, hogy ilyen pasim volt, imádtam. Sajnos szakított velem. Azóta jelenleg is olyan párom van aki csak este alváskor ér hozzám és bújik oda. Nagyon kevés ez nekem. Ha jelzem neki, pár napig oda figyel de ő sajnos nem olyan.
szept. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!