Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te párod/férjed milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod/férjed milyen gyakran jár kocsmába és milyen sűrűn részegedik le?

Figyelt kérdés
szept. 3. 18:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
A férjem anti alkesz. Régen sem volt nagyon piás.
szept. 3. 20:51
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
Soha
szept. 3. 20:59
 23/36 anonim válasza:
78%
Az (ex)férjem nagyjából minden hétvégén ment haverokkal kocsmába vagy valahova és sokszor be is rúgott. Nyilván ezért is ex. A mostani párom soha nem megy kocsmába és nem iszik alkoholt.
szept. 3. 21:09
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Talán havi 1-2 alkalommal jár kocsmába. Részeg nem igazán szokott lenni, olyan fél évente ha látok rajta valami alkoholos hatást. Én többet járok el nála, többször is iszom. Bár részeg én sem szoktam lenni.
szept. 3. 21:13
 25/36 A kérdező kommentje:
Piha, ennyi tökéletes embert...ez tiszteletreméltó
szept. 3. 21:25
 26/36 anonim ***** válasza:
54%
Kb 5 éve jól berugott, szóval ultimátumot kapott, vagy a fia(és én) vagy a pia. Eddig kitart... Sajnos olyan környezetből érkezett, ahol a piát piával isszák, és jajj, csak egy pohárral, az nem árt... Szóval rettegek, ha elutazunk a szülőföldjére...
szept. 3. 22:02
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tokeletesek vagyunk itt sokan, hanem ez a normalis. Neha iszogatni alkalomadtan berugni. 3-4 havonta teljesen oke.

Az a nem oke ha hetente issza el a fizujat

szept. 3. 22:27
 28/36 anonim ***** válasza:
54%

Itt a Gyakorin senki sem iszik, dohányzik, fogyaszt gyorskaját, nem használnak közösségi médiát és a legnagyobb erkölcsi hibájuk az, hogy túl nagylelkűek. Kajak.

A kérdésre válaszolva a párom (és vele együtt én is legtöbbször) havi 1, max 2 alkalommal fogyasztunk alkoholt, és olyankor általában annyit, hogy érezzük is a hatását. Olyan igazi mocskos lerészegedésre sosem került sor, de azért néha kiülünk valami hangulatos kocsmába és becsiccsentünk.

szept. 3. 23:22
 29/36 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem tökéletesség, szimplán vannak ilyen emberek, meg olyanok 🤦
szept. 4. 02:39
 30/36 anonim ***** válasza:
56%

Soha nem jár kocsmába.

2-3 évente egyszer van barátokkal olyan házibuli, amikor a szokottnál többet iszunk, de az se a sakál részeg állapot.

szept. 4. 06:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!