Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te párod/férjed milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod/férjed milyen gyakran jár kocsmába és milyen sűrűn részegedik le?

Figyelt kérdés
szept. 3. 18:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Évente kb. 3-4 alkalommal megy kocsmába, nem szokott lerészegedni.
szept. 3. 18:56
 2/36 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem megy kocsmába. Társaságban kulturáltan iszik alkoholt, soha nem részeg.
szept. 3. 19:00
 3/36 anonim ***** válasza:
96%

Felénk nincs kocsma de mikor volt sem ment soha. Nem szereti.

20 éve vagyunk együtt kb 5x láttam részegen, abból 2x tiniként. Az elmúlt 5 évben 1x.

4/36 anonim ***** válasza:
96%
Egyikünk sem iszik alkoholt.
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
Nem jar kocsmaba, evi 3x-5x megyunk olyan buliba ahol belehet rugni. Iden még csak 3x volt reszeg ebbol ketszer egyutt ittunk..😀
szept. 3. 19:07
 6/36 anonim ***** válasza:
95%
Kocsmába sosem jár. Nagyon ritkán iszik alkoholt, ahogy én is. Mondjuk évente 1-2 alkalommal, akkor is csak keveset, még spiccesek sem szoktunk lenni, nemhogy részegek.
szept. 3. 19:09
 7/36 anonim ***** válasza:
84%
Alkalom, ha meghívják, buli, évente 2x. Én kicsit többször, de én vagyok itthon a két gyerekkel :D
szept. 3. 19:16
 8/36 anonim ***** válasza:
90%
Soha, még egy szem konyakosmeggyet sem eszik meg. Nem alkoholizálok én sem, de azért ezt már túlzásnak tartom.
szept. 3. 19:17
 9/36 anonim ***** válasza:
11%

Te vagy tobbszor reszeg mert otthon vagy a gyerekekkel ?

Milyen jo is egy reszeg anyu flottul tud vigyazni a kolykeire

szept. 3. 19:19
 10/36 anonim ***** válasza:
89%
Nem jár kocsmába, együtt iszunk itthon.
szept. 3. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!