Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha párkapcsolatban az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha párkapcsolatban az exetek hasonmásával találkoznátok, aki életetek legnagyobb szerelme volt, mit tennétek?

Figyelt kérdés
14 éve ismertük meg egymást, 5 évet voltunk együtt, azért lett vége a kapcsolatunknak, mert külföldre akart költözni, én pedig nem. Azóta is kint él Norvégiában, lett egy felesége, illetve 2 gyereke. Külsőre ő számomra a nagybetűs férfi, az etalon. 1,5 éve van kapcsolatom, a párom a legkedvesebb, legönzetlenebb ember, de sokszor eszembe jut, hogy kifejezetten nem az idálom. Ne értsétek félre, tetszik, vonzódom hozzá, de alapvetően nem ilyen pasik az eseteim. Lassan alakult ki köztünk a kapcsolat, nem az volt, hogy az első másodpercben éreztem azt a hatalmas, elementáris vágyat. Céges ügyeimet kellett intéznem a bankban tegnap, az ügyintéző pedig az exem kiköpött hasonmása volt, de annyira,hogy szerintem legtöbben azt hinnék,hogy egy és ugyanaz a 2 ember. Kint volt a neve, nem bírtam magammal,este ráírtam, megköszöntem még egyszer a kedvességét és a sok segítséget. Visszaírt, hogy szívesen, nyugodtan írjak neki még, ha valamire szükségem van, plusz megadta a számát is, hogy legközelebb direltben tudok hozzá időpontot foglalni, így biztos hozzá kerülök. Soha nem csaltam meg egyik páromat sem,most viszont olyan érzések vannak bennem, mint még soha. Érzem, hogy muszáj megismerkednem vele, különben életem végéig bánnám az elszalasztott lehetőséget.
szept. 3. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak külsőség. Bizonyára teljesen más ember, mint az exed. Egyébként meg mi van, ha tényleg csak kedves akart lenni, és van valakije?
szept. 3. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Szeribtem nem feltetlenul problema, ha az ember nem csak a szemevel szeret. Persze nagyon fontos a vonzalom, de ha ez megvan, akkor szerintem el leeht tekinteni attol, hogy neked a fekete haj az idealod, a parodnak meg barna van. Nem ezek hatarozzak neg egy ember avgy egy kapcsolat erteket.

Te kost momentan beleprojektalod az exed szemelyiseget ebbe a bankos csavova csak azert, mert kulsore hasonlitanak. Azt banod, hogy elszaalsztottad a lehetoseget, amit most vele potolnal.

Lehet azert erzel igy, mert kicsit beleuntal a kapcsolatba vagy mert nem szereted, vagy az exedet szereted meg es bosszant, hogy o uj eletet kezdett utanad. Csak te tudod, ezek kozul mi igaz rad. Mindenesetre ne tegyel elhamarkodott lepeseket.

szept. 3. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szakítani kéne és nem megcsalni ezzel-azzal. Légy tisztességes. Egyébként 100% minthogy most kedd van, hogy obszeszív módon kötődsz az exedhez és a másik férfi hiába lenne veled csak vele helyettesítenéd őt. Vagyis egyáltalán nem lennél boldog (főleg hosszú távon). Inkább a mániás mentalitással kéne kezdeni valamit, pl. pszichológussal és nem pasizni össze-vissza...
szept. 3. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Veled is csak az jár jól, akinek időben sikerül Huffnágel Pistivé változni.
szept. 3. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez igy van
szept. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!