Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valakit megcsalásra kényszeríteni párkapcsolatban?
Nekem volt, hogy a barátnőm azt mondta, hogy ne szexeljünk mostantól, mert meggyónt és nem szeretne bűnt elkövetni.
3,5 év után, amikor végig szexeltünk szinte mindennap, amikor találkoztunk.
És nem gondoltam, hogy ez megcsalásra kényszerítés és nem is csaltam meg.
Előbb mondanám azt, hogy szakítsunk, mert ez így nekem nincs rendben, és akkor szexelnék mással, de ez a megcsalásra kényszerítés...
Szégyen szöveg. Pláne úgy, hogy szexeltek is, és csak annyit mond, hogy nem kielégítő.
Akar mással dugni, és rád hárítja a felelősséget.
Meg akar csalni és van pofája azt mondani, hogy Te kényszeríted :'D
Minden relatív ugye. Végülis látható, hogy ő benne lenne a nyitott kapcsolatba és kefélne mással. Te meg gondolom nem.
Ebből számára az következik, hogy te arra kényszeríted, hogy ő neki úgy kelljen szexelnie mással, hogy közben monogám kapcsolatban van.
A logikai hiba ott van, hogy
1. Nem kényszer, hogy szexeljen mással. Ez az ő saját döntése.
2. Nem kényszer, hogy bent maradjon az általatok fenn tartott monogám kapcsolatban. Ez az ő saját döntése.
Valamelyikről le kell mondania, de ő mind a kettőt akarja. És rád fogja, hogy a Te hibád, hogy mással fog dugni. Micsoda pofátlan alak.
Nem lehet, akinek baja van, az max szakít.
A manipuláció egyik leggázabb módja ez; amikor valaki árt neked, de rád tolja a felelősséget. "Ha mindenben tökéletes lennél és minden vágyamat lesnéd, akkor nem kéne rossznak lennem. Te teszel ilyenné." Aha tudod mikor....
Ne vedd magadra, lépj tovább, keress valaki mást.
Úristen hol találjátok ezeket a pasikat?!
Legyen már több büszkeséged, önértékelésed. Egyértelmű manipuláció. Nincs olyan tett, amivel a másikat megcsalásba hajszolod. Egy normális ember kommunikálja a problémáit. Ha nem kielégítő számára veled, akkor mondja, és próbálja megoldani. Ha végképp nem megy, akkor keressen mást. Semmi esetre sincs rendben ha máshoz fordul.
Ha viszont így tett, akkor menjen, nincs visszaút. Innen csak megalázni és manipulálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!