Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim nem kedvelik a barátom, és senkivel sem tudok erről beszélni...Valaki?
Sziasztok
Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, de már 3 éve ismerjük egymást. Intereneten ismerkedtünk meg, egy nagyon közeli barátommal is megismerkedett ebben az időben (ő fiú). Ez annyiban baj, hogy amikor mi összejöttünk barátommal, a közös haver nagyon kiakadt, és mindenféle kitalált dolgot mondott a szüleimnek a barátomról (pl hogy kislányokat fotózgat, pucér képeket kéreget lányoktól, és felveszi videóra a közösüléseket. Na igen, ez engem is sokkolt, de kifaggattam őt, és ezek nem igazak egyáltalán ((biztos vagyok benne))).
Ezután szüleim a barátomat megutálták, engem meg jól lecsesztek.
Mióta együtt vagyunk 5x taliztunk, de csak 1-1 napokra, mivel nálunk nem tud aludni. Ő egyébként 2 órányira lakik tőlünk, nála sem tudtunk, anyáék nem engedtek volna el engem. Kizárt.
A baj az, hogy ezekből csak 1et vallottam be hogy vele leszek, a többit bekamuztam. Arra is anya a fejét forgatta, apa pedig telebeszélte a fejem hogy ő egy rossz ember és csalódik bennem. Mondvám hogy "de persze te tudod mit csinálsz".
Megbolondulok ettől, hogy a szuleim ilyenek. Igazuk van annyiban, hogy erettsegin kivul nincs mása, dolgozni kezdett utána.
Az a baj, félek a véleményüktől. Itthon utálok lenni, nagyon toxic a környezet, konkrétan robotnak vagyok befogva, én takarítok főzök csinálok mindent a házban, ezért ha elmegyek akár 1 napra már leüvöltik a fejem.
Holnap lenne találkozóm a barátommal, de félek elmondani nekik. Pedig muszáj lesz. Nem akarok többet hazudni.
Ti mit mondtok? Kérlek, valaki segítsen, teljesen elvesztettem a reményem.
UI: Első párkapcsolatom, de nagyon boldog vagyok vele. Megértő, tisztelettudó, aranyos fiúról van szó, aki sosem ártana nekem.
Én 18 ő 20.
A "barátod" már mint aki minden félét kitalált na ő akart meghúzni és azért csinált hisztit mert ez nem jött össze neki.
Szüleid tipik idióták sry, én biztos engednélek mert magadnak kéne megtapasztalni a sikereiket és barátokat is egyaránt. Persze jöhetnél haza ha baj van segítenek de nem akarnálak irányítani mert annak semmi értelme.
Akármi is lenne azzal a fiúval nem állna meg a világ tőle, ha kedves akkor nincsen semmi ha meg pervez zsaroló akkor meg mi van ha lesz a neten 1 több pucér kiscsaj fotó? Xd így is sok van csepp a tengerben....
Aki meg e miatt beléd állna legalább tudod hogy nem ér amennyit hogy tarsd vele a kapcsolatot.
Nem a pasi miatt kéne elköltözzön hanem mert eleve szar neki otthon.
Bár ha belegondolok a mai fiatalok akik azt hiszik hogy 18 évesen felnőttek lettek és otthon segíteni kell már egyből megy az önsajnálat hogy ők mekkora rabszolgák. Gondolom ha elfogadnák a párodat akkor nem lenne gond hogy otthon mi a helyzet de mivel nem fogadják el így most minden is baj. Tudjuk szerelmes vagy de megsúgom neked ez a kapcsolat csak tapasztalat lesz.
A valasztasod ne engedd hogy a szulok befolyasoljak. A mergezo szuloktol dicseretnek szamit ha utaljak a baratod. Tarts ki mellette barmi aron. A toxik szuleim nekem is csak a tokeletes parkacsolataim akartak tonkretenni. A rosszul mukodot sose savaztak.
Csak asajat meggxozodesednek higgyj. A rosszindulatu hszugsagokat terjeszto baratot leptesd le magadrol azonnal es orokre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!