Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüleim nem kedvelik a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim nem kedvelik a barátom, és senkivel sem tudok erről beszélni...Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Barátommal 4 hónapja vagyunk együtt, de már 3 éve ismerjük egymást. Intereneten ismerkedtünk meg, egy nagyon közeli barátommal is megismerkedett ebben az időben (ő fiú). Ez annyiban baj, hogy amikor mi összejöttünk barátommal, a közös haver nagyon kiakadt, és mindenféle kitalált dolgot mondott a szüleimnek a barátomról (pl hogy kislányokat fotózgat, pucér képeket kéreget lányoktól, és felveszi videóra a közösüléseket. Na igen, ez engem is sokkolt, de kifaggattam őt, és ezek nem igazak egyáltalán ((biztos vagyok benne))).

Ezután szüleim a barátomat megutálták, engem meg jól lecsesztek.

Mióta együtt vagyunk 5x taliztunk, de csak 1-1 napokra, mivel nálunk nem tud aludni. Ő egyébként 2 órányira lakik tőlünk, nála sem tudtunk, anyáék nem engedtek volna el engem. Kizárt.

A baj az, hogy ezekből csak 1et vallottam be hogy vele leszek, a többit bekamuztam. Arra is anya a fejét forgatta, apa pedig telebeszélte a fejem hogy ő egy rossz ember és csalódik bennem. Mondvám hogy "de persze te tudod mit csinálsz".

Megbolondulok ettől, hogy a szuleim ilyenek. Igazuk van annyiban, hogy erettsegin kivul nincs mása, dolgozni kezdett utána.

Az a baj, félek a véleményüktől. Itthon utálok lenni, nagyon toxic a környezet, konkrétan robotnak vagyok befogva, én takarítok főzök csinálok mindent a házban, ezért ha elmegyek akár 1 napra már leüvöltik a fejem.

Holnap lenne találkozóm a barátommal, de félek elmondani nekik. Pedig muszáj lesz. Nem akarok többet hazudni.

Ti mit mondtok? Kérlek, valaki segítsen, teljesen elvesztettem a reményem.

UI: Első párkapcsolatom, de nagyon boldog vagyok vele. Megértő, tisztelettudó, aranyos fiúról van szó, aki sosem ártana nekem.

Én 18 ő 20.

aug. 31. 22:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell foglalkozni a szülőkkel és inkább azon lenni, hogy össze tudjatok költözni.
aug. 31. 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Az7ért vigyázz, mert nem biztos, hogy alaptalanok a pletykák. Beismerni meg nyilván nem fogja.
aug. 31. 23:53
 3/12 A kérdező kommentje:
De, alaptalan. Megbizonyosodtam róla.
szept. 1. 03:18
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Hogyan bizonyosodtál meg róla?
szept. 1. 06:06
 5/12 anonim ***** válasza:
41%

A "barátod" már mint aki minden félét kitalált na ő akart meghúzni és azért csinált hisztit mert ez nem jött össze neki.

Szüleid tipik idióták sry, én biztos engednélek mert magadnak kéne megtapasztalni a sikereiket és barátokat is egyaránt. Persze jöhetnél haza ha baj van segítenek de nem akarnálak irányítani mert annak semmi értelme.

Akármi is lenne azzal a fiúval nem állna meg a világ tőle, ha kedves akkor nincsen semmi ha meg pervez zsaroló akkor meg mi van ha lesz a neten 1 több pucér kiscsaj fotó? Xd így is sok van csepp a tengerben....

Aki meg e miatt beléd állna legalább tudod hogy nem ér amennyit hogy tarsd vele a kapcsolatot.

szept. 1. 06:21
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Akit te a barátodnak hittél az nem az. Meg akart dugni vagy szerelmes is volt beléd nem tudni de nyílván többet akart mint egy barát és ezért talált ki mindent. A helyedben megkeresném ezt a barátot és hangfelvételt indítanék a zsebembe. Megbeszélném vele hogy miért találta ezeket ki miért tett neked rosszat? Ha szerencséd van lebuktatja magát és meg tudod mutatni a szüleidnek hogy ő volt a kamu. Az meg hogy kb egy rabszolga vagy otthon.....a helyedben azon igyekeznék hogy elköltözzek akár csak egy szobatársnak is ha nem tudsz teljes albérletet fizetni.
szept. 1. 07:09
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Emberek, összesen ötször találkoztak! De költözzön el otthonról miatta. Miért kell ilyen tanácsokat adni egy naiv kis csitrinek?
szept. 1. 08:06
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem a pasi miatt kéne elköltözzön hanem mert eleve szar neki otthon.

Bár ha belegondolok a mai fiatalok akik azt hiszik hogy 18 évesen felnőttek lettek és otthon segíteni kell már egyből megy az önsajnálat hogy ők mekkora rabszolgák. Gondolom ha elfogadnák a párodat akkor nem lenne gond hogy otthon mi a helyzet de mivel nem fogadják el így most minden is baj. Tudjuk szerelmes vagy de megsúgom neked ez a kapcsolat csak tapasztalat lesz.

szept. 1. 08:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A valasztasod ne engedd hogy a szulok befolyasoljak. A mergezo szuloktol dicseretnek szamit ha utaljak a baratod. Tarts ki mellette barmi aron. A toxik szuleim nekem is csak a tokeletes parkacsolataim akartak tonkretenni. A rosszul mukodot sose savaztak.

Csak asajat meggxozodesednek higgyj. A rosszindulatu hszugsagokat terjeszto baratot leptesd le magadrol azonnal es orokre.

szept. 1. 09:13
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
A haver nyilvanvaloan palyauik valamelyikotokre es ezert akar osszevesziteni titeket. O inkabb ellenseg,mint barat vagy haver.
szept. 1. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!