Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a páromnak kevés a szex?

Figyelt kérdés

Én 25F, a párom 22L, rendszeresen vitatkozunk, mert csak általában heti 4-5x szexelünk a héten. A párom azt mondja, hogy neki napi 2x lenne az ideális. Viszont én meg dolgozom 40 órában, versenysportolok, vállalkozásom van, az én fizetésemből élünk, mindenen stresszelek, és emiatt sokszor fáradt vagyok. Így nem tudok napi 2x szexelni, egyszerűen nem áll fel, vagy egyből lelapul. Pedig kedvem az lenne hozzá. Nem tudom mit csináljak. Gondolkoztam viagrán, de nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz beszerezni.

Nem tudom mi tévő legyek.

aug. 31. 13:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Keress mást.
aug. 31. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
70%

Adjál neki feladatod, dolgoztasd ki a belét.Majd nem akar b*szni egész nap.

Ott kezded, hogy megmondod neki, keressen munkát.Amíg nem dolgozik, addig meg mindent ő csinál otthon, sehol egy porszem ne legyen.Minden ügyet ő intézzen.

aug. 31. 13:06
 3/17 Eöske janeszka21 válasza:
12%
Ez csak azt jelenti kevés vagy neki vagy a méreted kevés vagy az idő de lehet mind kettő , meg fog csalni vagy már meg is tette
aug. 31. 13:12
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
#3 Nem.Ez azt jelenti, hogy a kislány qrvára unatkozik, mert eltartják, nem dolgozik, nincsen semmi dolga.Ezt írta a kérdező.
aug. 31. 13:16
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Máskor az a baj, hogy nem akarnak a nők dugni. Ti sem tudjátok, mit akartok.
aug. 31. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom, neked sem jó, ha naponta csak egy kis joghurtot ehetsz, de ettől még nem esne jól, ha egy kondér paprikás krumplit meg kellene enned minden nap.

Az emberek a rendszerességet szeretik, nem az extra sokat, vagy keveset.

Vagy neked a nulla szex alternatívája a heti 14?

aug. 31. 13:48
 7/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem szexmániás. Ilyet még 5 lóf*sz se tudna kielégíteni.
aug. 31. 13:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te a szexrabszolgája, hogy minden téren kielégítsd az ő igényeit. Persze, szexelni nagyon jó dolog, de mindennapi dolgok mellett nem olyan egyszerű. Nem tudom ő mennyire aktív közben, de ha rendesen csinálod, egy menet alatt is kinyúlsz, ha előtt egész nap dolgoztál.

Kössetek kompromisszumot. Nyilván nem kényszeríthet rá a szexre. Akkor napi 1x önkielégítsen, ha ekkora az étvágya. Jelenleg amúgy nem csak a szex de a leírtak alapján az egész életetek körülötte forog, osszátok fel a felelősségeket és a munkát jobban. Ebbe beletartoznak az élvezetek is. (Igen, nő vagyok, és igen úgy gondolom ez férfiak és nők esetén is pont így van. Kár belehajszolni a másikat a szexbe, kb mindig szarul sül el. Legyen kevesebb, de minőségi. Ha a másiknak nincsen energiája, akkor aznap legyen az intimitásnak valamilyen más formája.)

9/17 anonim ***** válasza:
100%

#5 Pont azt írta a kérdező, hogy ő is akar szexelni, csak nem áll fel neki.

Szerintem amúgy kicsit éretlen lehet a kérdező barátnője, ha nem fogja fel, hogy ennyi minden mellett egy nap nem mindig képes az ember teljesíteni szexuálisan. Amikor 12-14 óráztam, az utolsó gondolatom volt a szex naponta. Amikor szabin voltam, akkor napi 3-4x is simánt ment. Ezt kéne tudatosítani, meg tervezni.

10/17 anonim ***** válasza:
74%
Repíts ki a fenébe. Hetente 4-5x szexelni nagyon jó. Akinek naponta kétszer muszáj szexelni annak valami rohadt nagy baja van. Vagy nimfomániás, vagy attól van beszarva hogyha nem szexeltek annyit megunod, vagy túl rá ér a hercegnő. Dolgoznia kéne és/vagy takarítani otthon, főzni. Úgy el fáradna, hogy egyáltalán nem lenne kedve nemhogy hetente többször, de még hetente egyszer se szexelni.
aug. 31. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!