Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, ha zavar, hogy ennyit bókol? Miért zavar?
Tudom-tudom, hogy meg kellene becsülnöm a párom (nemrég jöttünk össze) és nagyon becsülöm is, csak nem tehetek róla, valamiért zavar ez a sok bók. Pl.: “Káprázatosan gyönyörű vagy.” Ezt kb. napi 5x mondja és néha úgy érzem ez már nem őszinte, mert túlzó. Igen, tudom, hogy csinos vagyok, nyilván egymás szemében végképp, de azért amikor szétizzadtam hazaesek a munkahelyről, sminkem lefolyva, hajam égnek áll, tiszta pattanás a fejem, akkor nehezen hiszem el, hogy “káprázatos” vagyok. Ráadásul ennyiszer. Mert ha pl.: egy estélyi ruhába először meglátna és akkor egyszer mondaná az nagyon jól esne, de így zavar…
Meg “elbűvölőek a szemeid”, “festői az alakod” stb.
Mit tegyek, hogy ne idegesítsen?
Miért nem tudok ezeknek örülni? Tudom, más hálás lenne…
Nekem hasonló van/volt. Egyrészt sosem mondták korábban ezeket, max nagyon elszórtan és nem hittem el eleinte. Később kicsit megszoktam és hosszú távon növelte az önbizalmam.
Viszont a napi 5, már tényleg hiteltelen, plusz én is rendszeresen kiakadok, ha akkor dicsér meg a partnerem ha izzadt, büdös, kedvetlen, stb. vagyok. Akkor úgy érzem elvesztegeti a dicséretet, amikor máskor szép vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!