Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj, ha zavar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha zavar, hogy ennyit bókol? Miért zavar?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom, hogy meg kellene becsülnöm a párom (nemrég jöttünk össze) és nagyon becsülöm is, csak nem tehetek róla, valamiért zavar ez a sok bók. Pl.: “Káprázatosan gyönyörű vagy.” Ezt kb. napi 5x mondja és néha úgy érzem ez már nem őszinte, mert túlzó. Igen, tudom, hogy csinos vagyok, nyilván egymás szemében végképp, de azért amikor szétizzadtam hazaesek a munkahelyről, sminkem lefolyva, hajam égnek áll, tiszta pattanás a fejem, akkor nehezen hiszem el, hogy “káprázatos” vagyok. Ráadásul ennyiszer. Mert ha pl.: egy estélyi ruhába először meglátna és akkor egyszer mondaná az nagyon jól esne, de így zavar…

Meg “elbűvölőek a szemeid”, “festői az alakod” stb.

Mit tegyek, hogy ne idegesítsen?

Miért nem tudok ezeknek örülni? Tudom, más hálás lenne…

aug. 29. 12:03
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Annak nagyon tudok örülni ha valakin őszintén látszik, hogy “woow huu de jó ez a parfüm, nagyon tetszik”, vagy egy jól időzített “azta, milyen különleges szemeid vannak.”/“iszonyatosan jól áll ez a szín”. De rajta nem érzem ezt a spontaneitást…
aug. 29. 12:07
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Engem is irritál a túlzott bókolás. Olyan ember benyomását kelti, aki szeret nagyot mondani és ez nem épp jó dolog…
aug. 29. 12:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kocsit simp a csávó és túltolja. De mindegy, úgyis dobod majd.
aug. 29. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit*
aug. 29. 12:10
 5/15 anonim ***** válasza:
4%
Ha meg nem mondja, akkor jön a "már nem olyan mint régen, nem bókol, nem mondja hogy tetszem neki, pedig mikor ismerkedtünk..."
aug. 29. 12:12
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
#5 azért van átmenet az “egyáltalán nem bókol” és a “napi 10x elmondja, hogy egy görög Istennő vagyok akinek a lába nyomát is csókolgatná”.
aug. 29. 12:14
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Vagy nárci és lovebombingol, vagy incel aki életében nőt csak képen látott. Menekülj.
aug. 29. 12:18
 8/15 anonim ***** válasza:
69%
Érthető, hogy zavar. Erre mondjuk, hogy jóból is megárt a sok. Jól írja a 7-es, simán lehet nárci, de ha így van akkor az remélhetőleg hamar kiderül és menekülsz még lehet... Reméljük egyszerűen túlságosan leborult nála a rózsaszín köd, megőrül érted és ennek tudható be, hogy ennyire túltolja. Főleg ha előtted még nem volt senkije.
aug. 29. 12:28
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Nekem hasonló van/volt. Egyrészt sosem mondták korábban ezeket, max nagyon elszórtan és nem hittem el eleinte. Később kicsit megszoktam és hosszú távon növelte az önbizalmam.

Viszont a napi 5, már tényleg hiteltelen, plusz én is rendszeresen kiakadok, ha akkor dicsér meg a partnerem ha izzadt, büdös, kedvetlen, stb. vagyok. Akkor úgy érzem elvesztegeti a dicséretet, amikor máskor szép vagyok.

aug. 29. 12:35
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
Fárasztó lehet. N
aug. 29. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!