Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől lehet, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet, hogy a párom közömbösnek tart engem?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel már 7 éve vagyunk együtt. Az utóbbi hónapokban elég közömbös velem. Egyik percben nincs semmi probléma, majd a másikban meg úgy beszél velem és néz rám, mintha valami idegen lennék egy szórakozóhelyen, aki fel akarná szedni őt, de ő ezt nem akarja. (nem a legjobb példa, de ez jutott most eszembe). Sokszor látom rajta, hogy ingerült. Telefonját folyamatosan nyomkodja, olyankor szoktam látni mosolyogni. Én úgy érzem, mintha velem nem érezné jól magát, pedig mindig a kedvében járok és rengeteg mindent megteszek érte. Nem egyszer felhoztam már ezt, hogy ez mitől van, de minden alkalommal csak felkapta a vizet és nyilván az lett a vége, hogy én képzelődök, hülyeséget beszélek, meg visszafordította, hogy én vagyok a kapcsolatban a negatív. Nem komoly szándékkal, de felhoztam, hogy akkor folytassuk-e külön, amire ő megijedt és utána pár napig minden normális lett, majd folytatódott ez az ingerültség a részéről. Én mindig tisztelettudóan bánok vele. Magyarországon élek, így én is sokszor vagyok stresszes és rossz kedvű főleg az anyagiak miatt, de nem rajta vezetem le.

Megbeszélni nem akarja, változtatni nem akar, én kitalálni nem tudom, hogy mi a probléma, szakítani nem akar, így nem tudom, hogy mit tegyek.

aug. 28. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Telefonját ott hagyja előtted vagy viszi mindenhova magával? Ezek alapján mintha azt várja biztos legyen a másik aztán pedig lelép. Sajnos ha ő már elengedte és nem akarja megbeszélni, akkor mást nem tudsz tenni
aug. 28. 11:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Az esetek többségében fürdeni nem szokta magával vinni. A kódját már nem egyszer mondta el nekem, tehát nem fél attól, hogy találok benne valamit. Egyszer néztem bele még az üzeneteibe, egyik legjobb barátnője beszélgetésében sok olyan volt, ahol a barátnő mintha csak magával beszélgetett volna, tehát a saját üzeneteit törölte.
aug. 28. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg már nem szeret. Annak több oka is lehet, hogy miért nem akar szakítani.

1. kapcsolatfüggő és nem akar egyedül lenni, addig nem lépne, amíg nincs képben más

2. megszokásból van veled, 7 év után nem mer csak úgy kilépni belőle és újrakezdeni

3. lehetnek anyagi okai is, ha úgy érzi egyedül nem tudná eltartani magát és kénytelen lenne mondjuk visszaköltözni a szüleihez vagy jelentősen esne az életszínvonala

Biztos van sok más lehetőség is, ezek talán a legtipikusabbak.

aug. 28. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Valami nem stimmel abban ahogy viselkedtek egymással. Lehet zarkózott voltál, vagy úgy beszéltél, hogy inkább kerüli a konfliktust. Amikor mellé bújsz az ágyban akkor is úgy viselkedik? Mert ott van az a pont ahol igazán érezheted, hogy közömbös e vagy sem.
aug. 28. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Meghalnék az biztos. Azzal lehet előre lenni, aki akar. Aki lefossa a saját viselkedését és a másikat.. ő dönteni, vezetni nem tud. A nőknek ez nem megy. Semmilyen lehetőség nem jó. Vezetni kell őket, mert akkor a felelősség nem rajtuk lesz, így könnyebb lesz nekik. Itt én például tuti elengedném. És ezt komolyan írom, a párommal is közlöm, ha nem hajlandó megbeszelni, változtatni, nem fogok szenvedni mellette.

F

aug. 28. 18:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is szeret mar.. megszokasbol van veled.. ennek annyi .
aug. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!