Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kell engednem életem szerelmét?

Figyelt kérdés

Szóval 2 évig tartott a kapcsolatunk. Már az elejétől kezdve tökéletes volt, a tenyerén hordozott, a környezetünkben mi voltunk az álompár. Törődő volt, kedves, segítőkész, mindent megtestesített, amiről valaha álmodtam, már az elejétől kezdve a közös életünket, házunkat, családunkat terveztük és másfél hónappal ezelőttig ez így is maradt. Akkor kezdtem el érezni, hogy valami történik benne, hangulatától függően távolságtartó volt velem. Körülbelül 2 hét telt el, mire sikerült kiszednem belőle mi is okozza ezt, mire kibukott, hogy ő azt érzi, hogy a nemzetközi kamionozásra vágyik, hogy utazzon, járja a világot. Én ezt élből elutasítottam, úgy éreztem egy ilyen párkapcsolatnak a mi korunkban és a közösen töltött idő rövidsége miatt nincs értelme. Úgy feküdtünk le aludni, hogy nem beszéltük meg végül mi legyen, itt már én tartottam a távolságot. Másnap munkából hazaérve azt mondta mellettem döntött, nem akar elveszíteni engem. Megint minden jól ment 2 hétig, amikor ismét furcsán kezdett viselkedni, megint 2 hét volt kiszedni belőle, ugyanaz a probléma, nem tudja mi legyen, nem tudja ezt a kalandvágyat kiölni magából és úgy érzi belebetegszik, ha pedig elmegy a hiányomba betegszik bele. Rettenetesen fájt az egész, viszont itt már azt mondtam, hogy próbálja meg és majd kiderül mi lesz velünk. Viszont azt mondta, hogy ő így nem tudná fenntartani a kapcsolatot, hogy 2-3 hetente találkozunk csak egy hétvégére. És a bennem okozott törés miatt, szerinte nem lehetne már ugyanolyan a kapcsolatunk, mint ezelőtt, ő pedig nem akar tovább bántani.

Tegnap éjszaka összebújva aludtunk el, teljes bizonytalanságban, reggel pedig elbúcsúztam tőle, mert nem tudom találkozunk-e még valaha. Mindketten sírtunk, mindketten szeretjük egymást, de még mindig nem hangzott el semmi konkrét. Azóta nem beszéltünk, én délután összeszedtem néhány holmimat és eljöttem. Nem tudta kimondani, hogy vége, de azt sem, hogy nem. Azt mondtam neki, hogy a héten próbálok mindent elhozni tőle, hogy ne zavarja, mire azt kérdezte miért akarok mindent elvinni.

Őszintén nem tudom mi legyen a következő lépés. Hogyan lehetséges, hogy feladjon mindent csak így, egy ekkora szerelem után? Nem tervezem keresni, hagyok neki időt, hogy végiggondolja mit szeretne, viszont mindketten úgy érezzük, hogy még egy ilyen szerelem, ilyen társ nem lesz az életünkben, de rettegek a gondolattól is, hogy tényleg ennyi volt. Neki jelenleg nem szerepel a jövőképében család és őszintén fél is tőle, csak hogy a munkája formájában kiélje a fiatalságát. Aszociális, úgyhogy nagyon szeret egyedül lenni, ezért is lenne optimális számára ez az egész.

Fogalmam sincs mi játszódhat le benne, de rettegek minden gondolatától. Ti voltatok már bármelyik fél helyzetében, mit tennétek vagy mivel magyaráznátok ezt az egészet?

Én 26N, ő 28F

2024. aug. 27. 21:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örüljél, hogy erre az "élete értelme" dolog, meg a hozzád való "lerúglak, mint macska a vizet" hozzáállása így derült égből villámcsapásként most ért, és nem akkor, amikor már nehezen visszafordítható dolgokba vágtátok a fejszét (házvásárlás pl.)

Elég nehezen hiszem, hogy neked ilyen életed szerelme, max az a délibáb, amit benne megtalálni véltél...28 éves, nem 17...inkább hiszem, hogy rájött, hogy veled végérvényesen belesüpped a posványba, ha most folytatja, csak nem elég tökös, hogy ezt a szemedbe is mondja. Ezért rázza le annak lehetőségét is, hogy legalább megpróbáljátok. Hiába mutogatott neked házat, erősebb benne az érzés, hogy mégsem akar veled kötöttséget, na! Érts a szóból, és örülj, hogy csak két éved ment rá, és nem hülyít még pár évet kamionozgatva, 3-4 hetente beköszönve, amikor végre magadtól jönnél rá, hogy vele hiába tervezgetsz...

aug. 28. 13:44
 32/36 A kérdező kommentje:
Ma azzal a szándékkal mentem, hogy összeszedjem a cuccaim egy részét, viszont sikerült higgadtan, átgondoltan megbeszélni a dolgokat. Még pár napig a szüleimnél leszek, de úgy döntöttünk nem adjuk fel és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kijöjjön ebből a depresszióból és ne forduljon elő többet ilyen elborulás az agyában.
aug. 28. 21:29
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Na bakker. Most már depis, nemcsak aszociális?
aug. 28. 21:34
 34/36 A kérdező kommentje:
Ezt a 20-as válaszomban is leírtam, hogy igen, vannak olyan traumái, amiket sosem tudott feldolgozni. Ezt a legeleje óta tudom, viszont az első egy évben nem ütközött ki semmilyen problémája. Ahogy történtek ilyenek (teljesen függetlenül tőlünk), azóta látom rá kivetülni ezt az állapotot.
aug. 28. 21:50
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
És akkor, hogy megszabaduljon tőlük inkább világgá futna tőled távol? WTF?? Ha nem megy el pszichológushoz és nem látod rajta a javulást (ha mégiscsak nem megy kamionozni) akkor azonnal dobjad mert tönkre fog tenni.
aug. 28. 21:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom kerdezo.

En voltam egyidejuleg depresszios es panikbeteg, de eszembe nem jutott eldobni magamtol a legjobb dolgot az eletemben: a paromat.

De teljesen egyertelmu, hogy ugy tancolsz, ahogy futyul, ugyhogy kar is szot fecserelni erre.

Ja es meg valami: 28 evesen leehtne annyira kepben, hogy tudja, hogy vannak traumai es szepen elmegy magatol pszichologushoz. Nem egy gyerek, akinek fogni kell a kezet. Persze tamogatni tudod, de amig o nem latja be, hogy problemai vannak, addig semmit nem tehetsz.

aug. 28. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!