Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém a párom,csak "szeret".Azt mondta,hogy másképpen szeret 2 év után.A nagy szerelem helyett mást érez,mélyebb szeretetet.A gond az,hogy a szexben is eltűnt a szenvedély.Már azon gondolkodok,hogy ez így nem jó.El kellene engednem?
Ne várjunk már egy 42 évestől tinilány rajongást, pláne 2 év után 😑
Ennek ami van örülni kell
3!
Mit tanácsolsz konkrétan,hogy újra lángoljon?
45 éves nő vagyok, 2,5 év után szerelmesek vagyunk és nagyon is jó a szex.
Szerintem ez nem törvényszerű, hogy 2 év után már langyos víz.
Szerintem örülj neki, hogy 40 fölött még egyáltalán megéltétek a rózsaszín ködös, szerelmes időszakot. Sokan ilyenkor már nem tudnak őszintén szeretni.
Teljesen normális, hogy egy idő után elmúlik a szerelem. Nem is lenne jó, ha örökké maradna. Szeretet, tisztelet, megbecsülés sokkal mélyebb, erősebb érzelmek.
A szexuális életet meg fel lehet dobni. Nagyon sok könyvet írtak a témában. Ajánlom erotikus masszázzsal kapcsolatos könyveket olvasni.
7!
Te olvasol is? :) :) :)
Kérlek kezd elölről az olvasást. :)
Alap dolgokban vagy tájékozatlan így.
Kár ilyen hozzászólásra energiát pazarolni.
Én mint férfi legyek nő????? Vagy hogy is??? Mi?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!