Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém a párom,csak "szeret".Azt mondta,hogy másképpen szeret 2 év után.A nagy szerelem helyett mást érez,mélyebb szeretetet.A gond az,hogy a szexben is eltűnt a szenvedély.Már azon gondolkodok,hogy ez így nem jó.El kellene engednem?
Figyelt kérdés
El kellene engednem,és keresni mást? Lelkileg ez megterhelő.2 év után már csak ezt érzi.Szexben is előfurdult,hogy ha én kívánom,ő nem szeretne szexelni,nem kívánja.Szeretem,de nem tudom hová tenni magamban ezt a tényt.Szeret ő is,tudom.De már nem úgy mint régen,ezt elárulta.Én 48,ő 42 éves.2021. szept. 30. 08:45
11/11 A kérdező kommentje:
Igazad van,nem írtam.Csak olyan egyértelmű volt eddig mindenkinek. Bocsánat.
2021. szept. 30. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!