Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak neki még időt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki még időt vagy szerintetek mi legyen? A többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megismerkedtem egy lánnyal, már kicsivel több mint egy éve ismerem, csak most szakított a barátjával pár hete, 1 évig voltak majdnem együtt. A srác nem volt olyan jó hozzá, nem foglalkozott vele aztán így üres volt a kapcsolat szinte. Később a csaj letiltotta a palit, mert elkezdett neki csúnyákat írkálni meg a barátainak mocskolódni, de már barátként jóban vannak..De mondta nekem a csaj hogy ne aggódjak, kapcsolat terén nem akar már tőle semmit mondom jó. És akkor ugye mi találkozgatunk mostmár azóta. Nagyon kedves, aranyos meg minden, de kicsit fura, mert van több ilyen fiú barátja és sokkal több időt szán rájuk (megbízható teljesen csak a ranglétrával van gond). Tehát az elején nagyon nagyon sokat beszéltünk, sőt melegebb is volt a beszélgetés, mostanság picit közömbösebb néha, vagy lehet csak én látom így. Az egyik barátjával rendszeresen járkál el este későig, miközben nekem leírja hogy van 1 órája találkozni, mert utána a haverjával lesz. Meg nem nagyon látom hogy haladnánk előre így kapcsolat terén, mármint nem akar sehol semmit felvállalni, kért tőlem időt, mondtam neki hogy rendben, amennyire szüksége van csak olyan furán viselkedik. Amikor kérdezgetem így konkrétan, akkor mindig az a válasz hogy lehet, nem tudja. És egyszer hol aranyos cuki, máskor meg közömbösen viselkedik, mint ha a barátja lennék. Tehát magyarul nem látom azt hogy próbálna felém olyan téren közelíteni és nem szán több időt sem a kapcsolatra. Van hogy 3-4 órát is találkozunk, de hamar elmegy ugye. Én 25 ő 18, a volt barátja idősebb volt ráadásul. Várjak vagy ilyenkor van valami tapasztalatotok hogy mitévő legyek? Próbálok vele nagyon kedves lenni, az összes mozdulatára odafigyelek, próbálok a kedvében járnim amivel csak tudok, olyankor mosolyog, boldog, de úgy nem történik semmi. Az elején fogta a kezem, adott puszit, mára már csak gyors ölelés és tegnap is úgy köszönt el hogy pá. Egyszer azt érzem hogy akarja, mert kérdezem és mondja (de lehet hogy csak azért hogy én akarom hallani) máskor meg azt érzem hogy csak szórakozni akar velem. Mielőtt így jobban megismertem közelről, előtte is beszéltünk, de ugye ezeket nem tudtam. Nagyon szar érzés azt látni, hogy igyekszel, próbálod szeretni a másikat, tenni érte és nem kapsz vissza csak talán a töredékét.
2024. aug. 27. 09:16
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Beszopod úgy mint én, visszamegy a régi palihoz, lehet most is összejárnak dugni
2024. aug. 27. 09:18
 2/39 A kérdező kommentje:
A régi palival biztos, hogy nem jár össze már, mert a beszélgetéseket látom, illetve mindig mesél mit csinált, nem hazudik soha. Ezt alá is támasztotta már párszor. Szerencsére tényleg nem kétszínű.
2024. aug. 27. 09:20
 3/39 anonim ***** válasza:
100%

Talonban tart, szépen csúszol át a barátzónába.

Hagyd ezt a lányt, a saját érdekedben!

2024. aug. 27. 09:21
 4/39 A kérdező kommentje:
Volt hogy direkt ilyen leszarom stílusba átváltottam, olyankor meg azonnal keres és kérdezi hogy mi a baj. Teljesen összezavar...
2024. aug. 27. 09:22
 5/39 A kérdező kommentje:
Elmondom neki mi a baj, mondtam már ezt neki, és csak az a válasz hogy időre van szüksége. Semmi konkrétat nem mond.
2024. aug. 27. 09:22
 6/39 A kérdező kommentje:
Ja meg esténként még az elején elköszönt, mostmár azt sem, ha én nem kezdeményezem. Akkor azt is mondta az elején, hogy hiányzok neki és hogy ő szeret, amit viszonoztam is neki. De mostmár úgy azt sem nagyon kapom. Szóval tényleg érzem azt hogy közömbös.
2024. aug. 27. 09:25
 7/39 A kérdező kommentje:
Hogyan közöljem ezt mégis vele? Mármint hogy hagynám. Nem akarok bunkó lenni vele, még egyszer mondta is hogy nem szereti azokat az embereket akik nem tartják be az ígéretüket, ami jogos tényleg én meg megígértem neki hogy kitartok mellette (persze csak ha én is kapok viszonzást), mert egy oldalúan semmi se működik. És most nincs ötletem hogy hozzam ezt fel neki, mert egyből én leszek a szar alak a szemében:)
2024. aug. 27. 09:27
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan legyél ugyanolyan közömbös vele, amilyen ő veled.

Ha keres, válaszolsz, ha nem, nem.

El fog ez sajnos halni magától is, ha te nem tolod.

2024. aug. 27. 09:31
 9/39 A kérdező kommentje:
Annyira sajnálom amúgy, mert aranyos lány és szép is, csak tudnám miért basz ki az élet mindig velem. Egyszer találok egy olyan csajt aki nem aranyásó és akkor is ez van.
2024. aug. 27. 09:32
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen készséges, ilyen kis ari, akivel bármit meg lehet tenni.
2024. aug. 27. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!