Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem kéne most keresnem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne most keresnem, vagy neki?

Figyelt kérdés
Volt mostanában több vitánk, félreértések, ami nekem rosszul esik, azt ő nem érti hogy miért, én bunkóságnak gondolok dolgokat, ami szerinte nem az.. mindegy, mindig túlléptünk ezeken valahogy. Aztán egyik este írtam neki, és kb lerázott, hogy ő most mást csinál, pedig írtam, hogy nekem fontos lenne amit írni akarok. Erre azt írta bocsi, és elköszönt. Szarul esett, írtam hogy persze, tök mindegy hogy nekem fontos ez a dolog, és én is elköszöntem. Nyilván érezte rajtam, hogy megsértődtem, és nem akart megint vitázni. Azóta viszont nem ír, én se írtam. Szerintetek most kinek kéne jelentkezni egy ilyen helyzetben? Vegyem úgy, hogy elege van belőlem, azért nem keres, és hagyjam? Vagy azt várja, hogy én keressem? Már napok teltek el, de nincs kimondva, hogy vége köztünk mindennek, vagy lehet hogy ő most ghostingol? Szerintetek?
2024. aug. 26. 17:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Olvasd el miféle mocsok férfi írt ki kérdést és rajta kívül még léteznek akik nem mondják ki, hogy vége, de alig várják, hogy a másik kimondja (nőben, férfiban egyaránt).

Mondd ki, hogy vége.

2024. aug. 26. 17:31
 12/20 A kérdező kommentje:
:D jah, persze nekem kéne, csak ő már annyit harcolt értem.. volt hogy úgy éreztem, most tuti vége lesz, mert volt valami olyan nézetkülönbség köztünk, amire azt hittem nincs megoldás. De ő kitartott, mindig keresett, mindig folytatni akarta. Azért gondolom, hogy lehet, hogy most ő várja tőlem, hogy én keressem? Hogy lássa rajtam is, hogy akarom? De lehet hogy hülyeség, és rohadtul elege van belőlem.. nem tudom, de szánalmas se akarok lenni, azért nem merek én írni....
2024. aug. 26. 17:32
 13/20 anonim ***** válasza:
De hát már írtál. Most neki kéne. Ahh, inkább hagylak, csináld úgy ahogy jónak látod. Viszont ha te azt hiszed, hogy ghostolna akkor nektek semmi keresnivalótok egymás mellett, vitákról nem is beszélve.
2024. aug. 26. 17:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jó, azért írtam ide, hogy a kívülállók véleménye hátha segít..
2024. aug. 26. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, megkérted hogy beszéljetek mert neked fontos, ő meg lekoptatott, nyílvánvaló hogy nem számíthatsz rá, amikor szükséged van rá. Innentől a te felelősséged, ha ezek után folytatni akarod, de előre szólok, hogy ezt máskor is lazán be fogja játszani, akkor ne sírj hogy milyen, mert előre láthattad hogy miféle.

Ha neki nem volt fontos hogy megbeszéljétek, akkor nem vagy neki fontos, nincs mit rajta szépíteni.

2024. aug. 26. 17:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen én is erre jutottam, viszont a veszekedések előtt nem ilyen volt. És nem tudom, hogy már elromlott, annyi, hagyjam a fenébe, vagy vissza lehet még csinálni, és újra olyan lesz mint volt..? Lehet hogy hülyeség ilyesmiben reménykedni.. csak olyan jól indult a dolog..
2024. aug. 26. 17:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Belefáradt, hiába ad neked esélyt megint össze fogtok veszni mert nem paszoltok! Akkor minek húzod mellette az időt?
2024. aug. 26. 17:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Akik ezt írjátok, nektek mióta tart a tökéletes veszekedés nélküli kapcsolatotok? Csak mert szólok, az nem normális, sőt beteg, ha nincs veszekedés! A kérdés, hogy mennyit ér meg a másik.. és ez az amit én nem tudok..
2024. aug. 26. 17:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Ne légy már nevetséges! Senki sem írta, hogy nem lehet egy-kettő veszekedés. De különbség, hogy leqrvázz, és még anyukád is megkapja, hogy qrva, vagy felemeli a hangját mérgében, de aztán lenyugszik és elnézést kér. Amúgy meg nem értem miért másokat szedsz elő amikor azt se tudod, hogy ér-e neked ő annyit.

Én tudom, hogy az én párom ér annyit, hogy végighallgassam és ha jól fel is csesz visszafogom magam mert szeretem és nem akarom őt se hergelni. De azt is tudom, hogy ő se ordítana rám torka szakadtából mindenféle csúnya jelzőket én rám. Ahhoz ő túl nyugis természet és ahhoz túlságosan is szeret.

Te ezt el tudod mondani a híres hercegedről?

2024. aug. 26. 17:57
 20/20 anonim ***** válasza:
72%

Veszekedtünk persze hol sokat hol keveset, de soha, SOHA nem hagytuk egymást faképnél, SOHA nem lennénk olyan tiszteletlenek egymással, hogy ne érdekeljen a másik mondandója, SOHA nem fordult elő, hogy az egyikünk azt mondja beszélni szeretnék veled és ne ültünk volna le szó nélkül meghallgatni a másikat.

És főleg nem teltek el úgy napok, hogy egymáshoz se szóltunk..

Azért mert van olyan fontos a másik, hogy ilyet nem engedünk meg magunknak. A te történetedból pedig az tűnik ki, hogy Te neki nem vagy az...

2024. aug. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!