Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem kéne most keresnem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne most keresnem, vagy neki?

Figyelt kérdés
Volt mostanában több vitánk, félreértések, ami nekem rosszul esik, azt ő nem érti hogy miért, én bunkóságnak gondolok dolgokat, ami szerinte nem az.. mindegy, mindig túlléptünk ezeken valahogy. Aztán egyik este írtam neki, és kb lerázott, hogy ő most mást csinál, pedig írtam, hogy nekem fontos lenne amit írni akarok. Erre azt írta bocsi, és elköszönt. Szarul esett, írtam hogy persze, tök mindegy hogy nekem fontos ez a dolog, és én is elköszöntem. Nyilván érezte rajtam, hogy megsértődtem, és nem akart megint vitázni. Azóta viszont nem ír, én se írtam. Szerintetek most kinek kéne jelentkezni egy ilyen helyzetben? Vegyem úgy, hogy elege van belőlem, azért nem keres, és hagyjam? Vagy azt várja, hogy én keressem? Már napok teltek el, de nincs kimondva, hogy vége köztünk mindennek, vagy lehet hogy ő most ghostingol? Szerintetek?
aug. 26. 17:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

Amíg nem írsz neki addig nem nagyon tud ghostolni.

Ha jól értem együtt vagytok, írj neki. Ennek a töketlen játszmázásnak már bocsi, de semmi értelme.

aug. 26. 17:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Magasról sz@rik rád, bocsáss meg, hogy nyers, kíméletlen, vulgáris vagyok, de ezt szebben kár kifejezni. Egyáltalán nem érdekli, hogy mit érzel. Alig várja, hogy lekopj róla. Tedd azt és ne nézesd le magad miatta!
aug. 26. 17:14
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, ha ő nem ír nekem, akkor ghostingol. Én nem játszmázni akarok, csak lehet hogy észre kéne vennem magam és nem írni neki, mert így közli hogy vége? Vagy mivel én sértődtem meg, ezért azt várja én keressem? Persze senki nem tudhatja mi van a fejében, csak hátha egy kívülálló jobban látja mi lehet, azért kérdeztem itt.
aug. 26. 17:16
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

"Aztán egyik este írtam neki, és kb lerázott, hogy ő most mást csinál, pedig írtam, hogy nekem fontos lenne amit írni akarok. Erre azt írta bocsi, és elköszönt...Azóta viszont nem ír, én se írtam."

Nem akar veled kommunikálni, nem akar veled lenni. Állandóan veszekedtek. Hagyd békén örökre! Nem illettek össze.

aug. 26. 17:17
 5/20 A kérdező kommentje:
Oké 2es, csak előtte még azt írta szeret, hogy hiányzok neki stb. És általában ilyen helyzetekben ő írt mindig először, azért gondoltam hogy lehet hogy most ő várja tőlem.. de persze az is lehet hogy leszar már, nem tudom.
aug. 26. 17:18
 6/20 A kérdező kommentje:
4 igen, de mellé szíveket küldött.. persze lehet hogy csak én gondolok bele túl sokat.. és megunta a veszekedést.
aug. 26. 17:19
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekled lásd be. Lépj tovább, engedd el, ebből semmi jó nem fog kisülni.
aug. 26. 17:21
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mit akarsz tőle. Nagy ívben tesz rád. Ha szeretne akkor nem kerülne inkább azon lenne, hogy megoldjátok a problémákat. Lerázott téged és azóta nem írt. Majd fog ha jó leszel szexre, egy kis egófényezésre. Dobd ki te írásban ha ő arra se képes, hogy eléd álljon és megmondja konkrétan, hogy nem kér belőled. Megérdemli, aztán tiltsd le. Ha vannak cuccai nálad közöld vele, hogy a lakás előtt megtalálja, vagy menjen értük aztán byebyebye. Ne pazarold rá az értékes idődet. Akad tőle ezerszer jobb, hidd el!
aug. 26. 17:22
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy annyit írhatna, hogy elege lett, vége. Ebben semmi nincs, ennyit simán le lehet írni, max ha nem kíváncsi a válaszomra letilt, de nem ír, ezért nem értem hogy most akar még valamit vagy nem.. persze le lehet szarni a másikat, de meg is lehet javítani a dolgokat, tökéletes kapcsolat nem létezik. Ennyi erővel akkor mindenkit dobjunk a kukába az első veszekedés után. Annak mi értelme?
aug. 26. 17:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"Volt mostanában több vitánk, félreértések, ami nekem rosszul esik, azt ő nem érti hogy miért, én bunkóságnak gondolok dolgokat, ami szerinte nem az.."

Többször összekaptatok! Senki nem szakít első vita alkalmával, csak durva veszekedés esetén!

Nem izgassa, hogy miről dumálsz neki, szerinte hülyeség. Nem ír. Mégis mit akarsz még tőle? Ő rakjon ki téged amikor ő a köcsög? Te dobbants, legyen már önbecsülésed a jó ég áldjon meg!

aug. 26. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!