Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rossz érzés, ha nekem kell keresnem a párom? L
Többször mondta már, hogy neki is jól esne, ha én is ráirnék, de én valamiért akkor vagyok nyugodt, amikor ő keres engem, mert akkor biztosnak érzem azt, hogy velem akar lenni.
Főleg mikor rosszban vagyunk, akkor olyan cikinek érzem, hogy még én irok neki, ebből azt veszem le, hogy neki nem is fontos a kapcsolat...
Nálatok hogy van ez?
"de én valamiért akkor vagyok nyugodt, amikor ő keres engem"
És ha ő attól érzi magát jó, hogy te írsz rá, az már nem fontos, mi?
Még ha neki nincs is ilyen preferenciája, attól még egy idő után elég gáz, ha csak ő ír rád. Olyan, mintha 6 méterről, nagy ívben tennél a fejére.
Azért rossz érzés, mert egy csöppnyi ön iránti szereteted se van. Ebből adódóan mélyen legbelül nem hiszed el, hogy bárki is szeretni tudna téged.
Emiatt szeretnéd, hogy körülötted forogjon a világ. Oda jutsz el, hogy hiába szeret téged ki fog belőled szeretni és otthagy.
Aztán jön más meg más és ugyanazt éred el.
Tanuld meg magadat becsülni, szeretni mert más nem szerethet téged saját magad helyett!
Tehát puszta drámázásból nem írsz neki. Érett ember ilyenkor igyekszik mihamarabb megbeszélni a problémát a másikkal, hogy korrigálni lehessen.
Plusz lehet, hogy azt hiszi, hogy egy kis időre van szükséged, hogy lenyugodj, szóval nem piszkál.
Elvan nélküled - hát persze, van élete rajtad kívül is, mit kéne csinálnia? Sötét szobában gubbasztva ontania a regényeket neked?
Miért lenne drámázás, ha furcsának találom azt, hogy nem hiányzom neki?
Mostanában sajnos nehezen tudjuk megbeszélni a dolgokat.
Hát azért annyit tehetne, hogy nem tűnik el napokra, ha én nem irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!