Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rossz érzés, ha nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz érzés, ha nekem kell keresnem a párom? L

Figyelt kérdés

Többször mondta már, hogy neki is jól esne, ha én is ráirnék, de én valamiért akkor vagyok nyugodt, amikor ő keres engem, mert akkor biztosnak érzem azt, hogy velem akar lenni.

Főleg mikor rosszban vagyunk, akkor olyan cikinek érzem, hogy még én irok neki, ebből azt veszem le, hogy neki nem is fontos a kapcsolat...

Nálatok hogy van ez?

2024. jan. 31. 11:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hiába írsz már neki először, mert már egy ideje érzi, hogy hiába csinál bármit neked akkor se jó.

Másfél éves kapcsolatban ha vannak is viták még boldogságban kéne úszni.

Te igazából nem szereted őt, ő neked csak egy eszköz ahhoz, hogy jobban érezd magad. Önző vagy, ő meg egy debil, hogy még melletted van. Az egyre több nézeteltérés azz jelzi, hogy vége szóval ne húzd az időtöket tovább és vess végett ennek a kapcsolatnak nem nevezhető tragikomédiának. Kezdj el aztán valamit a kisebbségi komplexumoddal, mert lerí, hogy az a bajod.

2024. jan. 31. 13:54
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Sztm abból van elege...nekem is az lenne, hogy te sose kerested.
2024. jan. 31. 13:55
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Elsőre igen, neki ez a kapcsolat nem olyan fontos.
2024. jan. 31. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!