Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de ö nem szeret engem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan egy éve van egy nő az életemben Az elején jó volt minden de úgy veszem észre hogy mostanában csak 3 napig jó minden aztán 1 hét veszekedés na aztán kezdődik minden elölről Én Nagyon szeretem nagyon sok időt tudnék vele lenni de sajnos ö máshogy van ezzel ha már 4 órát együtt vagyunk neki minden baja van Ha el tűnok keres vagy ha ö tűnik el keresem hogy kontaktba tudjunk lenni Fel ajánlotta azt hogy csak sex kapcsolat mert a vonzalom és a kémia meg van működik rendesen de semmi más nincs el köteleződes semmi ha nála vagyok bújik puszit ad és jól el vagyunk Én el mondtam neki mit érzek iránta meg ö is hogy semmi olyat nem csak sex és semmi más Mit lehet tenni mennyek bele ebbe a játékba aztán majd valami leszaug. 25. 17:34
1/6 anonim válasza:
Mindketten függetlenek vagytok vagy valamelyikőtök kapcsolatba/ házasságban él?
2/6 A kérdező kommentje:
Mind a ketten függetlenek senkinek nincs másik fél
aug. 25. 17:50
3/6 anonim válasza:
Ne bonyolódj bele, mert te húzod a rövidebbet. Te vagy elköteleződve érzelmileg. Hagyd a fenébe, ebből csak bajod lesz.
4/6 anonim válasza:
Jó az. Néha egy kis szex, bújás, aztán kész. Nincs azzal semmi baj. Egyedül te erőlködsz, de minél többet erőlködsz, annál több pattan vissza rád, és egyre többet szenvedsz majd. Nem ő álmaid nője, ez tény, és fogadd el. Nem kell azonnal, ráér. Szexeljetek, aztán úgyis megunod majd.
5/6 anonim válasza:
Szerintem vitákat rendez, mert mással/ másokkal is szexkapcsolata van és ha folyton vele lennél, nem tudná lebonyolítani.
Nekem gyanúsak az összeveszések amelyek derült égből villámcsapásként jönnek, es általuk a másik egérutat nyer pár órára.
Szerintem ez ennyi es nem több, szexkapcsolat
6/6 anonim válasza:
Eldöntöd, hogy megfelel-e neked az, hogy csak dugópajtik vagytok (szerintem nem), vagy ennek mint kapcsolatnak nincs értelme, és inkább felszabadítod magad. Szerintem megkönnyebbülnél, nem lennél hozzákötve, és lehetne keresni egy rendes kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!